2013. október 17., csütörtök

Tiktak 6: Nemzeti Győzelmi (Promó)Körút az USÁ-ban

Avagy ez már elsősorban megint nem nekünk szól.



A mai órás visszaszámláló is éppoly misztikus, mint a múlt heti, én nem tudom, a QuarterQuellOrg egyszer nem fogja-e megütni emiatt a bokáját, hogy felfedik a Lionsgate dolgait, mielőtt az kitette volna hivatalosan.

Na, ez már a hivatalos kép a Hivatalos FB oldalról, mire lefordítottam
az anyagot kikerült a hivatalos is

Ami a lényeg, hogy az USÁ-ban Nemzeti Győzelmi Körutat tartanak november 3. és 6.-a között, amely során négy városban lesznek Futótűz promóesemények: Philadelphiában, Miamiban, Minneapolisban és Houstonban. Ezek során a Futótűz szereplői rajongói kérdezz-feleleken vesznek részt, autogramot osztanak és találkoznak a rajongókkal. 

Mindezeken felül a 6-i nap azért világesemény lesz, mert a rajongók világszerte kapcsolatba léphetnek majd a szereplőkkel a Google, Yahoo!, Tumblr, Twitter és a Facebook közösségi felületein keresztül !! Természetesen, amint megtudok ennek részleteiről bármit is, higgyétek el, hogy ki fogom írni!!! :) Illetve lesz egy link, ahol máris lehet jelentkezni (ITT is van - ezen a Futótűz Google+ oldalán zajló buliba lehet jelentkezni :), továbbá a #TickTock6 utótag segítségével Twitteren máris feltehetitek kérdéseiteket a szereplőknek! 

A körút során a Covergirl támogatásával mindenféle ajándékokat sorsolnak ki a rajongók között, ugyanakkor arra is ösztönzik őket, hogy egy doboz konzervvel segítsenek olyan nonprofit szervezeteket, amelyek éhezőket támogatnak, például a Feeding America és a World Food Programme. 

Az Éhezők Viadala: Futótűz Győzelmi Körút állomásai:
November 3. (vasárnap) – PHILADELPHIA - Cherry Hill Bevásárlóközpont 
November 4. (hétfő) - MIAMI - A Miami Egyetem Bank United Center
November 5. (kedd) - MINNEAPOLIS - Mall of America
November 6. (kedd) – HOUSTON - Bayou Music Center
Forrás: QuarterQuellOrg

2 megjegyzés:

  1. Hűha... mit csináljak, ha az említett Hangouts-hoz:
    1. nem vagyok itthon - suli ugyebár (a legtöbb rajongó suliban van, vagy nem??)
    2. nincs bedugós netem, csak WiFi miért nem jó a WiFi? - diszkrimináció :( )

    Akarok Hangoutsozni! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez magyar idő szerint simán délután-este lesz, bár bevallom, nem számoltam nagyon utána. Hogy WiFi miért nem jó nekik, azt viszont nem tudom.
      Érdekes módon én azonban nem akarok Hangout-ni :D Lesz nekem ott sokminden más, ami bőven elég lesz.

      Törlés