2013. október 1., kedd

Naaagy-naagy nap!

Szürke fény szűrődik át a függönyön, arra ébredek, hogy valaki kopog. Effie Trinket hangját hallom, bekiabál, hogy keljek fel.
 – Fel, fel, fel! Nagy, nagy, nagy nap ez a mai!
A részlet Suzanne Collins: Az éhezők viadala című regényéből származik.

Nos, ez a részlet jár a fejemben, amikor a mai napra asszociálok, hiszen annyi mindent ígértek nekünk mára, hogy nem győzöm számon tartani, ezért - ahogyan azt tegnap ígértem - sorra is szedem Nektek mire kell számítani.
  • Megjelenik Christina Aguilera: We Remain című száma. Ez amúgy nem jelenti azt közvetlenül, hogy biztos, hogy mi is meghallgathatjuk a számot hivatalosan, viszont azért elő szokott kerülni. Ha pedig így lesz, mindenképp megosztom valamilyen formában.
  • Megjelenik Sia: Electric Heart című száma is. Erre ugyanaz vonatkozik, mint eggyel feljebb. (Tegnap váratlanul előkerült mindkét szám)
  • A kintiek előrendelhetik a mozijegyeinket, ami oké, minket nem hat meg, de ugyanakkor, aki ezt megteszi, az ingyenesen letöltheti a Phantogram Lights című számát. Ez megint kb ugyanazt jelenti, mint fenn, különös tekintettel arra a tényre, hogy valaki biztos fel is tölti, és akkor mi is jó eséllyel meghallgathatjuk. Illetve, ha mégsem, akkor Phantogram csütörtökön fellép Jimmy Fallon Late Night Show-jában, a kintiek pedig abban reménykednek, hogy a banda talán épp ezt az új és aktuális számot játssza majd el.
  • Megjelenik egy kulisszák mögötti filmecske is az IMAX-es részek forgatásával kapcsolatban a Fandango jóvoltából.
  • Az Entertainment Weekly is bejelentkezett, hogy a mi helyi időnk szerinti este 6 órakor megjelentet valamit. Hogy az a fentiek valamelyike lesz-e, va
  • Éstovábbá, mától kezdve bátran mondhatjuk, hogy "Jövő hónapban kerül a mozikba a Futótűz!" :) És már csak kerek 50 nap :)
Na, idáig voltak a jó hírek. A rossz pedig az, hogy részemről csak este 6-kor érek haza melóból, viszont lesz nálam gép, így próbálok majd esetleg előbb hozni valamit, ha előkerül, de ez elég bizonytalan. 

1 megjegyzés:

  1. Nna csupa jó dolgok.... Még így utólag szeretném véleményezni a posztereket, ha szabad. A piros nálam mindent visz, tényleg eltalálták, Jennifer nyaka meg aaaaah. (nyakmániám van, bocsánat) A legújabb végülis bejön, bár itt-ott nekem gagyi hatást kelt, de mindegy, az indiánlányosnál jobb, az tuti.
    És egy kis észrevétel a végére, nem szeretnék szőrszálakat hasogatni, de: Elastic Heart a Sia szám címe, nem Electric. :P

    VálaszTörlés