2013. október 3., csütörtök

Stephanie Leigh Schlund HYDROGEN interjú-részlet

Ami azt illeti, Stephanie Leigh Schlund interjúkkal sem kényeztetett el minket az élet az elmúlt évben, szóval remélem, nem csak én olvasom örömmel az alábbi interjú részletet, amelyet a HYDROGEN készített a színésznővel.


A színészetről:

Modellként kezdted. Milyen volt az a világ számodra?
Nos, én világ életemben színésznő szerettem volna lenni, szóval a modellkedés csak eszköz volt arra, hogy eljussak A-ból a B-be. De azt hiszem, sok mindent megtanultam a sminkekről és frizurákról!

Mikor került a színészet a képbe?
Úgy születtem, hogy tudtam, mik a terveim. Hogy lekopogjam, nagyon élvezetes út vezetett idáig, és most pontosan olyan életet élek, amit mindig is akartam.

A Futótűzről:

Beszéljünk az Éhezők Viadala: Futótűzről! Először is, milyen érzés egy ilyen őrült forgószél középpontjában lenni, rajongókkal és a film ilyen hatalmas sikerével?
Igazi őrület! Amikor megkaptam a szerepet, titokban kellett tartanom, amíg hivatalosan is be nem jelentették, de erre semmi nem készíthetett volna fel. A tavalyi évig szilárd alapokon álló kis életem volt, de a mi rajongótáborunk csodálatos. Nagyon kedvesek, barátságosak és ezért nagyon hálás vagyok!

Az 1-es körzetből származó Cashmere nevű Kiválasztottat alakítod. Cashmere és bátyja, Gloss (Alan Ritchson) pedig Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson karaktereivel küzdenek, hogy megnyerjék a 75. Éhezők Viadalát, vagyis a Nagy Mészárlást. Beszélj nekünk egy kicsit Cahsmere-ről.
Cashmere képes tömegeket manipulálni, és a szépségét használja fel arra, hogy megszerezzen bármit amit akar. Az 1-es körzetből származik, és születése óta arra készül, hogy harcoljon, és ezáltal született gyilkos is, ezért aztán duplán veszélyes. Aggódik ugyan egy kicsit, de az önbizalmával képes a legtöbbet kihozni magából. Nagyszerű volt szemtől szembe együtt dolgozni Jennifer Lawrence-szel. Ő Cahsmere keresztje, mert ő a szívéből harcol, és Cahsmere is ezt teszi, mivel támogatókra van szüksége, hogy életben maradhasson.

Cashmere-ben látod saját tulajdonságaidat?
Nem lenne ilyen sok jó barátom, ha ez így lenne! (nevet) Abban hasonlítunk, hogy a divat engem is érdekel, de ez minden.

A jövőbeli tervekről:

Mi a legfőbb terved?
Még nem jutottam el a szakadék széléig, szóval olyan sok mindent szeretnék még csinálni! Egy napon majd szeretnék a kamerák mögött állni és rendezni. és biztos vagyok benne, hogy más dolgokba is belekóstolok majd.
Forrás: HYDROGEN-MAG

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése