2013. október 24., csütörtök

Filmajánló: Mától a mozikban a Carrie

Mint azt már tudjátok, a Kiválasztott filmekben Alma Coin elnökasszonyt alakító Julianne Moore is látható a filmben, mégpedig Carrie vallásos édesanyjának szerepében. Íme a film szinopszisa:

Carrie White: ezt a nevet biztosan nem felejted el!
Carrie White egy szégyenlős fiatal lány, akinek nem megy könnyen a barátkozás. Osztálytársai is folyton ugratják, általában ő az élcelődés középpontja. Ráadásul otthon sem túl rózsás a helyzet, hiszen Carrie személyiségét nagyban befolyásolta bigott vallásos anyja, aki drákói szigorral neveli és minden külvilági hatás elől gondosan elzárja gyermekét.
Közeledik a szalagavató bál, Carrie egyik osztálytársnője pedig gonosz tervet eszel ki, mellyel ismét (sőt, minden eddiginél jobban) megalázhatja a visszafogott lányt. Arról azonban fogalma sincs, hogy Carrie különleges képességek birtokában van. Telekinetikus erejének poklát pedig épp azok számára tartogatja, akik ártani akarnak neki. Forrás: Port.hu

És íme a feliratos előzetes:



Aki látta a filmet, bátran írjon véleményt róla, ha van kedve. :)

4 megjegyzés:

  1. Mivel én nem láttam a régit, nagyon tetszett! Érdemes volt elmenjek rá :D Moore és Chloe Moretz jól alakítottak, remélem Coin-al sem lesz semmi probléma :)

    VálaszTörlés
  2. Én sem láttam a régit szóval megtudom ítélni a filmet, összehasonlítás nélkül. :) Nekem nagyon tetszett a film, bár csak egy gyengébb közepes, de ennek ellenére nekem nagyon bejött. Chloe és Julianne közös jeleneteiben nagyon erős volt a feszültség, szerintem az ő játékuk volt a legjobb a filmben :) 10/6,5

    VálaszTörlés
  3. Remélem, hogy jó film! Én hétfőn vagy kedden megyek majd megnézni. :)

    VálaszTörlés
  4. Úgy imádom, h azokat a filmeket amiket már beharangozásuk ótak övetek, nem játszák a mozinkban. Szerencse Futótűznél nem elsz ilyen. Pedig legelső, és egyik kedvenc King könyvem ez. A régit láttam, nagyon szeretem, ezt az újat nézés nélkül is ajánlani tudom mindenkinek! a 18 as karika, senkinek se vegye el a kedvét, 16 os karikát is megkaphatta volna - ezt írják róla. - Állítólag Julianne Moore fantasztikusan alakít benne. Áhh utálom h itt nem játszák, de aki teheti nézze meg! :) A sztorija nagyon jó.

    VálaszTörlés