2013. október 12., szombat

Ti küldtétek !!

Ismét három olyan képet szeretnék megosztani veletek, amelyet "Ti" küldtetek, vagyis rajongótársaitok :) 
Ami engem illet, büszke vagyok rá, hogy egy ilyen remek és egyre nagyobb olvasótábor kezd itt kialakulni, sokszor Ti is segítettek abban, hogy az oldal még színesebb, még sokoldalúbb legyen :)

A következő képet Peeta küldte, aki a Westendben fotózta ezt a padlóragaszt, ami brutálisan jól néz ki. Tök jó látni, hogy végre nálunk is van egyfajta várakozás, és nem csak odakinn! Mi is igenis komoly rajongótábor vagyunk, kéretik tudomásul venni :)
Állítólag a Cinema City popcornos dobozain is Futótüzes dizájn van, küldjetek már arról is képet, ha egyszer összefuttok vele.


Az ugrás után még láthatjátok Vivi egyedi készítésű pólóját és Anett illetve húga, Laura saját kezű  Éhezők Viadala ihlette falfestését is!


No tehát íme Vivi pólója, aki maga vitte a képet, amit rágyártottak a pólóra. Ami engem illet, egyrészről iszonyúan tetszik, másrészről pedig egy picit talán nagyítottam volna még a képen, de persze ízlések és pofonok :)


És végül, de közel sem utolsó sorban Anett küldte a következő képet, amely egy Éhezők Viadala falfestést ábrázol, amelyet húga, Laura készített. Anett és Laura azért is szerette volna megosztani a képet, mert kíváncsiak más rajongók véleményére is, szóval, ha van véleményetek, írjátok bátran (és kultúráltan, de ezt már mondanom sem kell, szerencsére :)


Természetesen mindhármótoknak köszönöm a képeket rajongótársaitok nevében is!! :)

11 megjegyzés:

 1. Az a padlós cucc tényleg király, a többiek meg ügyesek!
  (Most én is beküldöm a falfestésemet, bár gondolom ez így most vesztett az aktualitásából, de talán majd egy következő ilyen posztban. :D...Úúú és most hirtelen elkapott az ihlet is.)

  VálaszTörlés
 2. A Soproni Cinema Cityben is van olyan padlóragasz, ami nagyon jól mutat, egyből jó lett az estém amikor moziba menet megláttam :)
  Vivi (egyébként az oldalon van egy másik Vivi is?)

  VálaszTörlés
 3. Hűha! Minden elismerésem a falfestmény alkotójának/alkotóinak!! Nagyon szuper lett! :D

  VálaszTörlés
 4. Nekem mindhárom nagyon tetszik. Istenem dejó lenne, ha nálunk is akkora felhajtás lenne mint odakint, de ez a padlóragasz nagyon király és remélem hogy a popcornos dobozok is Futótüzesek, bár én még nem találkoztam vele. A póló is nagyon tetszik a falfestésért pedig külön gratuláció, nem lehetett könnyű (nekem még lapra lerajzolni is eléggé nehéz)! :))

  VálaszTörlés
 5. Igen van :) De akkor majd így írom a nevem

  T. Vivi

  VálaszTörlés
 6. A padlóragasz nagyon jó, és a rajz is gyönyörű! :)

  VálaszTörlés
 7. Hogy én sose futok bele ilyenekbe.
  A kreatívoknak meg gratula! Én magára a premierre készülök speciálisan(mondjuk semmi komoly):D

  VálaszTörlés
 8. Mind szuper, a falfestéshez pedig gratulálok, nagyon szép :)

  VálaszTörlés
 9. Ha legközebb mozizok és veszek közepes popcornt lefotózom a mintát :)

  VálaszTörlés
 10. Szia! Én nekem van olyan popcornos dobozom. Ha megadod az email címed küldök képet:))

  Lavel

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   E-mailcím van az oldalsávban, viszont már többen is küldtek dobozról képet!! :)
   Azért köszi :)

   Törlés