2013. október 18., péntek

Bruno Gunn a Futótűzről

Na, a Hollywood.com már kifejezetten a Futótűz jegyében beszélgetett Bruno Gunn-nal, akivel egyébként múltkor már olvashattunk egy interjút ebben a hónapban, de ez kicsit már tartalmasabbnak tűnik.


Először is: mesélhetsz egy kicsit az Éhezők Viadala: Futótűz forgatásán tapasztalt élményeidről? Milyen volt a kapcsolatod a szereplőtársakkal? Voltak-e színfalak mögötti erőfitogtatások?
Csodálatos emlékekkel gazdagodtam, új barátokat szereztem, akikkel bejártuk az országot és elkészítettük ezt a fantasztikus filmet. Versengés csak táncban volt, de ott messze Josh Hutchersonnak voltak a legjobb mozdulatai.

Mesélj nekünk a karakteredről, Brutusról. Hogyan készültél fel fejben az alakítására?
Mivel az egyik leggazdagabb (a második) körzetből származó egykori Viadal győztes volt, Brutus kiváltságos életet élhetett. Ádáz harcos, aki felkészült az Arénában való harcra. Hozzám azonnal közel állt Brutus vad, versengő természete. Számomra az is fontos volt, hogy megalkossak egy személyes háttértörténetet számára, és hagyjam, hogy ez hatással legyen az egyébként igencsak fizikai jellegű szerepre.

Olvastad a könyveket a meghallgatás előtt? Mit gondolsz, elégedettek lesznek a rajongók a filmmel?
Mielőtt meghallgattak a szerepre? Nem. Csak azt tudtam, hogy világjelenségről van szó. Egy Olaszország felé tartó utam során az átszállás alkalmával tudtam meg a hírt, hogy megkaptam Brutus szerepét. Kilenc órát utaztam ezzel az életemet megváltoztató hírrel, és nem oszthattam meg senkivel. Mondjuk megtartottam a magam kis ünnepségét a gépen. Azonnal beszereztem a könyveket és a legjobbak voltak, amiket valaha olvastam életemben. Azonnal elmerültem a világában. A rajongók nagyon elégedettek lesznek.

Nyilvánvaló, hogy nem idegen számodra a szélesvászon, de mégis hogyan küzdesz meg az Éhezők Viadala ilyen hatalmas rajongótáborával? Ez egy elég komoly világjelenség. Hogy látod így előre, a film megjelenése hogyan fog hatni Rád személyesen? Vannak konkrét elképzeléseid arról, hogyan fogod kezelni ezt az egészet?
Ők olvasott, intelligens és kreatív rajongók, akik szenvedélyesen szeretik az olvasást. Szeretik Suzanne Collinst és elmerülnek a történet minden egyes sorában. Ez egy teljesen pozitív tapasztalat számomra. Nagyszerű hallani, amikor az emberek azt mondják, hogy megnézték néhány korábbi munkámat is, és izgatottan várják, milyen további projektekhez csatlakozom.

Mennyi - már ha volt egyáltalán - fizikai edzésre volt szükség az Éhezők Viadala: Futótűz forgatásához és az arra való felkészülésre?
A Futótűzzel kapcsolatos élményeim egyik csúcspontja volt az a két hónapnyi edzés, amely megelőzte a film forgatását, és amelyet a Eighty-Seven Eleven nevű kaszkadőrcsapattal végeztünk. Rengeteget foglalkoztunk harcművészetekkel, azzal, hogyan kell használni a lándzsát és sokat gyakoroltuk a harcjelenetek koreográfiáját. Az edzések izgalmasak, ugyanakkor nagyon fárasztóak voltak.
Forrás: Hollywood.com

1 megjegyzés:

  1. Nekem Bruno nagyon szimpatikus, Brutus már kevésbé :D Örülök hogy vele is készítenek interjút, mert szerintem minden szereplő fontos a filmben (és a könyvben), ezért jó hogy őt is népszerűsítik

    VálaszTörlés