2013. október 9., szerda

Teen Vogue HG Special, 4. rész - Willow Shields

A Teen Vogue melléklet utolsó részlete Willow Shield-szel foglalkozik, aki - mint azt a cikk írja, napjaink legnagyobb érdeklődésre számot tartó filmjének forgatásán nő fel. Ami azt illeti, elég régen olvastunk is róla, szóval épp nem bánjuk. Én legalábbis így vagyok vele :)


2011-ben egy tíz éves albuquerque-i újonc kislány seregnyi színásznőt kiütve a nyeregből szerezte meg az Éhezők Viadalában Primrose Everdeen hőn áhított szerepét. Röviden: Willow Shields-et nem hagyta el a remény.
Tény, hogy a szerepre való kiválasztása éppoly váratlan volt, mint az, hogy Primet kihúzzák első Aratásán, amely egy olyan pillanat, ami működésbe hozza a történet eseményeit. Egy videoszalagra rögzített meghallgatás után Willow Los Angelesbe repült, majd megkapta a szerepet - még aznap. 
- Ez volt életem legőrültebb, legkirályabb érzése - mondja a mostanra tizenhárom éves lány. - De persze meg is voltam rémülve. 
Willow félelmei elcsitultak, miután megismerte Jennifer Lawrence-t.
- Jennifer azt mondta, hogy "Én leszek a nővéred a forgatáson. Ha segítségre van szükséged, csak szólj." Keresve sem találhattam volna megfelelőbb embert arra, hogy együtt dolgozzunk. 

Amikor eljött az ideje a film nagy várakozás övezte folytatásának forgatására, Willow idegessége már a múlté volt. 
- Már tudtam, hogy a szereplőtársak segítenek majd. - mondja. - És Primet is jobban megértettem. 
Közös benne és karakterében, hogy neki is van egy testvére, aki olyan, mintha legjobb barátnője lenne. - Testvéremmel, Autumn-nal ikrek vagyunk, és megpróbálom őt mindenhova magammal vinni. - mondja Willow, mielőtt tisztázná, hogy ők még sosem próbáltak egymás bőrébe bújni, mint az Apád-anyád idejöjjön ikerlányai. - Amikor azonban olyan drámai jelenetet forgatunk, mint az Aratás, elképzelem, milyen lenne, ha Autumn-nal történne mindez a valóságban. - folytatja Willow. - Sokat segít a szerep megformálása során az, hogy nekem is van testvérem.

Míg a legtöbb kamasz idén szeptemberben visszatért az iskolapadokba, Willow (aki Autumn-nal együtt magántanuló) számára elkezdődött az Éhezők Viadala: A Kiválasztott - 1. részének forgatása, amelyben Prim többet szerepel majd, mint korábban. 
- Amit Prim csinál majd a Kiválasztottban, igazi kihívás lesz - ismeri el Willow. - Én azonban szeretem a kihívásokat. 

Rengeteg elfoglaltsága ellenére Willow szakít időt arra is, hogy kikapcsolódjon a forgatáson kívül: olvas és táncol, mégpedig mindent a balettől a hip-hopig. Törekszik arra is, hogy kialakítsa saját stílusát, Marc Jacobs-ot és Jason Wu-t nevezi meg kedvenc divattervezőjének. 

Noha Willow fényes jövő előtt áll, még nem tudja, mit rejteget a sors számára az Éhezők Viadala utánra. 
- Szeretném megtapasztalni egy hétköznapi középiskola adta élményeket. - mondja. - Ha azonban minden a tervek szerint halad, valószínűleg maradok magántanuló, mert a színészet a szenvedélyem!
Forrás: Teen Vogue

Az ugrás után még egy oldal az újságból, Willow-ról, nagyban.


2 megjegyzés:

  1. Ez az, hogy én mennyire szeretem Willowt :) Ez a testvéri szeretet nagyon tetszett, hogy ő is így gondol, de az is, hogy Willow hogyan nő/nőtt fel a THG-val együtt. Azért néha megtéveszthetnének másokat Autumn-al :D

    VálaszTörlés
  2. Tényleg mennyit nőtt ez a lány :) A gondolkodása, személyisége is egyre kiforrottabb. Ugyanaz a metamorfózis, mint Primnél :)

    VálaszTörlés