2013. október 1., kedd

Ismerd meg az Éhezők Viadala Josh Hutchersonját!

Nem mintha az ide járók nem ismernék eléggé, de a címet a Glamour adta, és bármennyire is ismerjük Josh-t, rég volt már vele interjú, szóval biztos vagyok benne, hogy ezt is örömmel fogjátok olvasni :)

Photo: Kenneth Cappello

Közel 40 filmben szerepelt már, de a múlt évet megelőzően a 20 éves Josh Hutchersont valószínűleg csak a 2010-es A gyerekek jól vannak című filmből ismered, ahol egy leszbikus pár gyerekét alakította. Amíg ki nem választották az Éhezők Viadalába - ahol a Katniss-Gale-Peeta szerelmi háromszög egyik csúcsában található - nem követték lesifotósok minden lépését és nem láttuk viszont az arcképét sem pólók elején. Míg ő és a világ nagyobb része a Futótűz novemberi megjelenésére készül, a(z őszintén szólva legaranyosabb) Kentucky születésű srác a Glamourral beszélgetett a szereplőtársakról, a képernyőn látható kapcsolatokról és arról, hogyan lehet randizni Hollywoodban.


Milyen érzés volt mindenkit újra látni a forgatáson?
Jenniferrel együtt nagyon izgultunk az újak miatt, mert mi gyakorlatilag megőrülünk, ha együtt vagyunk, és ez megijesztheti azokat, akik nem ismernek minket. De mindenki jól beilleszkedett. Remek hangulat volt a forgatáson.

Jenniferrel a való életben jó barátok vagytok. Nagyon furcsa, amikor a képernyőn romantikusra kell váltanotok?
Az. Voltak esetek, amikor az egészet meg kellett vágni, mert képtelenek voltunk felvenni egy jelenetet nevezés nélkül.

Akkor azt mondod, létezhet "csak barátság" egy nővel?
Abszolút. De tény, hogy gyakran az ember ösztönösen többre vágyik.

Mit gondolsz arról, amikor valaki egy színésztárssal találkozgat? A barátnődet [Claudia Traisac színésznő] te is a hamarosan bemutatásra kerülő Paradise Lost forgatásán ismerted meg. 
Én azt gondolom, hogy ha mindkét fél színész, akkor az ember megérti a másik életstílusát, szóval így természetes, ha megtörténik ilyen.

Mesélj arról, mi volt életed legjobban megszervezett, legemlékezetesebb randija!
A lányok, akikkel eddig jártam, mindig utáltak azért, mert sosem emlékeztem az első randira vagy csókra. Nekem van a világon a legrosszabb memóriám!

Nyilván arra használod a memóriádat, hogy bemagold a szereped szövegeit.
Na, ez jó szöveg. Szerintem lenyúlom!

Meg kell, hogy kérdezzük: Team Gale vagy Team Peeta?
Egyértelműen Team Peeta. Bár Katniss dilemmája igencsak valósághű - nehéz lehet abban a tudatban élni, hogy választanod kell két olyan ember közül, akiket imádsz, és akik olyan különbözőek. Ez a szerelmi háromszög a Futótűzben nagyobb hangsúlyt kap.

Korábban azt nyilatkoztad, hogy könnyen tudsz azonosulni Peetával. Miért?
Katniss olyan típus, aki azonnal használja az íját, ha arról van szó, Peeta pedig inkább az a "Beszéljük meg" típus. És én is így gondolkodom.

Hogyan kezeled a hírnév okozta nyomást?
Nem hiszem, hogy valaha is hozzá fogok szokni. Kétmillió-nemtudomhány követőm van a Twitteren, ha mondok valamit, arra mindenki odafigyel. Ez őrület. Nem lenne szabad ennek ilyen nagy felelősséget jelentenie!
Forrás: Glamour

4 megjegyzés:

  1. Júúúúj !!! Nagyon köszi ezt a cikket Ancsi, mivel imádom Josh-t ezért nagyon örülök neki. Ismétlem önmagam ennél jobb estém nem is lehetne!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki :)
      Én is élveztem a sok frisset, tartalmas, klassz kis este volt :)

      Törlés
  2. Josh! Hát én megõrülök , annyira imádom! Kössz Ancsi a cikket, Joshról bármi bármikor bármilyen mennyisègben jöhet :)

    VálaszTörlés
  3. Ez csak az amerikai Glamourban, vagy nálunk is van? :))

    VálaszTörlés