2013. október 19., szombat

Szavazz a Mozimánia novemberi posztereire

A Mozimánia Facebook oldalán buzdít arra, hogy válasszátok ki kedvenc képeteket, amelyből szeretnétek, ha posztert gyártanának a novemberi számba. A poszterek között kettő Futótüzes is van (kicsit félek is, ez nem osztja-e meg az Éhezők Viadala rajongókat, bár két poszter is lesz az újságban), íme:


Azt írják:
Ahogyan a múlt hónapban, most is szavazhattok mely poszterek kerüljenek be a magazinba. A két legtöbb "like-ot" szerző plakátkép lesz csatolva a novemberi újsághoz. A szavazás szerdáig tart.

Szavazás ITT, és a képek is ugyanonnan származnak.

4 megjegyzés:

  1. Nekem már mind a kettő megvan, de azért szavaztam. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem csak az egyik van meg, nem tudom, a Győzelmi körutas hogy mutatna a falamon, de azért szavazok :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem az a baj hogy 2 Éhezők Viadalás poszter van és ezért fog a tor nyerni :/ egy kép kellett volna és akkor tuti a Viadalos poszter kapna több like ot
    Mumus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Két posztert tesznek az újságba, szóval nyugi. De valóban a két Éhezők Viadalás plakát együtt több like-on áll, mint a Thor egyedül, ami vezet. Azért az Éhezősre kíváncsi leszek, mi lesz a vége, mert most valami 158-163 az állás.

      Mondjuk nekem egyik sem kéne. Én pirosas posztert szeretnék esetleg a Final posztert, az is dögös :) Az indiánlányost eleve nem szeretem, a másik meg elég idegesítően szürke. :(
      De szurkolok Nektek :)

      Törlés