2013. október 21., hétfő

A Futótűz filmzenei albumának exkluzív változatairól

Ahogyan az a DVD-knél is lenni szokott, most a Futótűz filmzenei albumát is több, exkluzív verzióban is megrendelhetjük, mégpedig - elvileg - mi is, EZEN az oldalon. Eszerint a következő 5 verzióban lesz beszerezhető a filmzenei album:


1. "Alap" verzió
Ezen csak 12 (!!) szám található (tracklista ITT), viszont, ha a megjelenési dátum (november 19.) előtt megrendeljük, kapunk egy MP3-as letöltési lehetőséget is a Coldplay Atlas című számára. Az album ezen az oldalon kb. 3200 Ft-ért rendelhető (ha tényleg rendelni akartok, akkor nézzetek utána a rendelési feltételeknek, postaköltségnek is, nehogy az több legyen, mint az, amit rendeltek!).

2. "Deluxe" verzió
Ez az, amiről korábban már olvashattunk, itt azonban az eredeti tracklista utolsó három számát már bónuszként jelöli. A Coldplay Atlas-ára ennek megrendelésekor is kapunk letöltési jogot. Ez az album azonban már 4120 Ft nagyságrendű összegért rendelhető.

Az exkluzív verziók az ugrás után.


3. Deluxe CD csomag - Exkluzív

A csomagban a 15 számos deluxe CD mellett kapsz egy 60×80-as posztert is, amelyet, ha még október 27. előtt rendelsz meg, a Te neved is rákerülhet a többi rajongó neve közé a poszterre. A Coldplay Atlas-ára ennek megrendelésekor is kapunk letöltési jogot. Ez a csomag azonban 6865 Ft nagyságrendű összegért rendelhető.

4. Képpel ellátott alap CD 


Ebben a csomagban az alap CD-t (a 12 számosat) lehet megvásárolni ilyen speciális, képpel ellátott CD-n. Nem pontosan értem, hogy mi ez az első és második CD, bár az biztos, hogy kétféle CD párosítás látható: egy Katniss-Peeta (CD1-CD2) és egy Finnick-Johanna.  A Coldplay Atlas-át ezúttal is letöltheted hozzá MP3-ban, azonban ezért a verzióért 10500 Ft nagyságrendű összeget kell leperkálni.

5. Képpel ellátott delux CD csomag - Exkluzív!


Az előzőek alapján összerakható, hogy ehhez a csomaghoz minden jár: a 15 számos Futótűz album, a Coldplay Atlas-ának letöltési joga, a 60×80-as poszter, október 27. előtti rendelése esetén a saját neveddel a poszteren. A CD(-k??) ezúttal is képekkel, ahogyan az előző verziónál láthattad. Ez a csomag a legdrágább, 13700 Ft-ért rendelhető.

Hogy itthon kapható lesz-e a boltokban a Futótűz filmzenei albuma, és ha igen, hol és mikor, arról egyelőre nincsenek információim. Egyrészt igyekszek ennek utánajárni, másrészt, ha bárki tud róla valami konkrétat, akkor kérem írjon az oldalsávban található e-mailcímre. 

3 megjegyzés:

  1. Johanna vöröses képe <3

    VálaszTörlés
  2. szia azt szeretném megkérdezni hogy a kiválasztott filmpremierje itt is lessz europában ? mármint sztárokkal autógramm osztás stb hol lehet velük találkozni??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Kiválasztott premierjéről egyelőre nincs infó, majd augusztus-szeptember környékén reális.
      De ma már válaszoltam egy ilyen kérdésre, és nem gondolnám, hogy több egymástól független kérdező lenne, szóval olvasd is el a választ, mert ugyanerre a kérdésre kettő után nem válaszolok többször. Köszi a megértést.

      Törlés