2013. október 13., vasárnap

Szingapúrban is készülődnek a Futótűzre!

Az elmúlt napokban láthattuk a japán előzetest, láthattunk speciális óriásplakátokat az USÁ-ból, még hazai padlóragaszt is!! A szingapúri Cathay nevű Pláza előtt azonban ez a látvány fogadja az odatévedőket:

Forrás: Mockingjay Columbia
Amúgy ők már az Éhezők Viadalára való készülődést sem aprózták el, úgyhogy aki még nem volt itt tavaly év elején, az ITT nézheti meg az akkori óriás Éhezők Viadala hógömböt vagy a Katniss illetve Gale karakterposzterével díszített női illetve férfi WC ajtókat!

10 megjegyzés:

  1. Úristen, hát ez valami eszméletlen! Ha itt nálunk meglátnék egy ilyet én száz , hogy csinálnék vagy 1 millió fotót és azt hinném csak képzelődök. :) Kösz Ancsi a képet nekem még mindig tátva van a szám! :-)

    VálaszTörlés
  2. Azt eddig is tudtam, hogy Szingapúr király hely, ez már csak bizonyítja. :D

    VálaszTörlés
  3. Az a szomorú, hogyha ilyet mondjuk Pesten kitennének, tuti megrongálnák, ellopnák másnap reggelre :( pedig tényleg szméletlenül jól néz ki!

    VálaszTörlés
  4. Annyira király, hogy mindenki készülödik. Itt is, és külföldön az egész földön. Olyan mintha nem is egy filmet, hanem mondjuk a karácsonyt várnánk vagy valami ilyesmit. Ráadásul itt ez a TikTak ami ugye olyan mint egy adventi koszorú.:) Istenem annyira király lesz!
    Ancsi, nem tudod, mikor lehet nálunk jegyet előrendelni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom.
      De ezekkel a kérdésekkel az a gondom, hogy azt feltételezik, hogyha tudnám sem osztottam volna még meg. Márpedig de.
      Legutóbb kb. egy héttel előtte lehetett foglalni, gondolom most is így lesz.

      Törlés
    2. Nem, nem nem! dehogy hiszem hogy eltitkolnád! Csak azért kérdeztem, mert azt hittem, hogy figyeled vagy esetleg tudod (éstudod) hogy mikor lehetett az elözőnél, vagy hogyha majd megtudsz valamit mondod. Tudom, hogy mindent időben hozol és MINDENT. úgyhogy nagyon klassz az oldal, és nem akartalak megbántani.

      Törlés
    3. Jó, oké, csak tényleg igyekszem mindenről tájékoztatni, amit tudok :)

      Törlés
  5. Istenem de király lenne, ha nálunk is lenne ilyen és tuti, hogy én is vagy egy millió képet csinálnék róla és abban is egyetértek, hogy nálunk viszont tuti hogy megrongálnák.Viszont remélem, hogy hamarabb lehet majd rendelni, de azért én hetente többször is fel szoktam nézni a cinema city-nek az oldalára.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is figyelem:) A lehető legjobb helyet szeretném megszerezni :) Bár, amikor legutóbb előre vettem jegyet eltörtem a lábam, szóval kicsit kényelmetlen volt az a lehető legjobb :)

      Törlés
  6. Úgy egy hónapja jöttem haza Szingapúrból és ott már június elején is voltak plakátok. :) <3

    VálaszTörlés