2013. október 28., hétfő

Pillanatképek a Futótűz utolsó előzeteséből

Van pár olyan pillanat ebben az előzetesben, amely mellett érdemes megállni egy pillanatra, de természetesen az erős SPOILER veszély miatt a képek többsége az ugrás mögött.

Amúgy nyilván a kintiek jobb minőségben ki bírják majd szedni a képeket az előzetesből, nekem nagyon kockázott itt-ott, de én is csak egy vagyok közületek, türelmetlen rajongók közül, össze akartam rakni ezt a bejegyzést na. :) (Meg délután, mire kijönnek a kinti anyagok, nem leszek gépközelben, ezért sem akartam várni, viszont fogok beidőzíteni Nektek egy vagy két bejegyzést, hogy ne maradjatok hírek nélkül, este pedig jövök!!)





"A környék legmagasabb fáját választom. A kicsavarodott ágakon kapaszkodom felfelé, de próbálok a lehető legközelebb maradni a fa törzséhez."

"Ebből a szédítő magasból belátni az egész környéket. Kiderül, hogy az aréna szabályos kör alakú. A közepén egy szabályos kör alakú szigettel."

Katniss, amikor az arénában leszel..." A mogorva ábrázat, a gyanakvó tekintet. „Mit csináljak?" A hangom dühösen csattan, attól félek, hogy megint szemrehányást akar tenni valamiért. „Ne feledd, ki az ellenséged – mondja. – Ez minden."

"Csak azzal törődöm, hogy hová célozzak az íjammal,..."

"Ekkor a tértől néhány utcányira lángok csapnak fel. Mindhárman tudjuk, mi történik. Ez csak a Zug lehet, most égetik porrá."

"A velünk átellenes oldalon a dzsungel remegni kezd, és egy hatalmas, a fák csúcsánál is magasabb hullámfal söpör végig a domboldalon."

"A medalion nem tömör, hanem szétnyitható. Olyan, amelyikben fényképeket szoktak tartani. A jobb oldali részben anya és Prim, mindketten nevetnek. A másik oldalon meg Gale."

"De amikor meglátja a gomolygó ködöt, felkapja a még mindig szunyókáló Magst, és futásnak ered. Közben Peeta is feltápászkodik, de látom rajta, hogy még elég kába. Megragadom a karját, és magammal vonszolom a dzsungelbe Finnick után."

"- Ha te meghalsz, és én életben maradok, nem tudok tovább élni a Tizenkettedik Körzetben. Mert te vagy az életem értelme, Katniss, csak miattad élek."


"– Vigyázzatok – szólal meg halkan. – Egy erőtér van előttünk."

"Nem láttam még majmokat, de kizártnak tartom, hogy a vadon élő állatok így viselkedjenek. – Mutánsok! – üvöltöm teli torokból, ..."

"A hang irányába rohanok, nem törődve a veszéllyel, leszaggatom az utamba kerülő indákat, letöröm az ágakat, átgázolok mindenen, ami az utamba kerül. Meg kell találnom őt.
Meg kell találnom a húgomat."

"Végül én is feladom, Finnick mellé kuporodom, és befogom a fülemet, hogy ne halljam Prim, Gale, anya, Madge, Rory, Vick, és a védtelen kis Posy fülsiketítő kiáltásait..."

6 megjegyzés:

  1. Olyan gyönyörű képek *-*

    VálaszTörlés
  2. Ah, fantasztikus, külön köszi az idézeteket!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is jó, hogy feldobtad őket egy kis idézettel. Egyébként majdnem az összes képet kiraktad ami tetszett ebben az előzetesben. :))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép képek :) köszi az idézeteket is
    Mumus

    VálaszTörlés
  5. Az a füstüs ahova az erőteret írtad az nem a köd lenne?
    MÁS: Yt-n találtam egy vicces hozzászólást: Boy With the Bread + Girl on Fire = Toast. DX

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy tetszenek az idézetek. :) Már múltkor is bejött, reméltem, hogy most is működni fog, és tényleg :))

    VálaszTörlés