2013. október 17., csütörtök

Megjelent a 2. Futótűz TV Spot

Mondtam én, hogy ha egyszer beindul az üzlet, nincs ami megállítsa :)

Címet nem tudok még neki, és tartok tőle, hogy le is fogják szedni [és csak délután tudom majd pótolni, ha valóban], és most is csak egy nem listázott videó formájában, de íme a Futótűz második TV-s előzetese. Na, ez már csak 30 másodperces. Viszont több új jelenettel, eddig nem hallott mondattal :)

6 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik ez a spot is bár az előző jobban. :)

    VálaszTörlés
  2. Fú, ez a tv spot is baromi jó!!!
    :D

    VálaszTörlés
  3. Ahwww, kirázott a hideg. Nagyon de nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés
  4. A végén amikor bemondják, hogy "buy your ticket now" -azaz "vedd meg a jegyed MOST!"-egyből azt éreztem, milyen kár, hogy itt, nálunk még nem lehet elővételben jegyet venni, mert legszívesebben már rohantam volna a trailer megnézése után :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahhh már én is nagyon várom, már legszívesebben én is foglalnám le a jegyem, meg annyira kíváncsi vagyok hogy lesz-e premier előtti vagy éjféli vetítés nálunk mert valamelyikre megyek csak legyen :D

      Törlés
    2. Az Éhezők Viadala előtt is volt díszbemutató kedden, meg premier előtti vetítés szerdán. Mindkettőre lehetett jegyeket is nyerni különböző újságokban. Biztosan lesz majd ilyen most is. És én az éjféli vetítésre is fogadnék, Pesten mindenképp, de nem zárnám ki, hogy vidéki nagyvárosokban is lehet.

      Ami viszont biztos, hogy azért én itthon akkora felhajtást nem érzékelek, hogy az első néhány napi jegyekért öldökölni kellene. Egy héttel előtte már majd lehet foglalni, akkor meg még úgyis csak a legnagyobb rajongók fognak, Ti meg elsőként értesültök majd róla itt :) - legalábbis törekszem rá!

      Törlés