2013. október 27., vasárnap

Ma éjszaka új előzetes, november 10-én részlet a Futótűzből

Mint azt már tudjátok, ma éjszaka egy amerikai baseball meccs közvetítésének keretein belül bemutatják a Futótűz utolsó előzetesét! (A műsort reklámozó videó ITT)

Forrás: @TheHungerGames
A közvetítés helyi (észak-amerikai) idő szerint este 8-kor kezdődik, ami - ha jól néztem és számoltam utána - nálunk hajnali 1 óra. Szinte biztosra vehető, hogy nem ezzel fognak kezdeni, hanem vagy a közvetítés szünetében (van a baseballban szünet?? :O) vagy a végén lesz látható. Jó közelítéssel tehát mondjuk hajnali 1 és 3 óra között. Én nem leszek gépközelben éjszaka és mertmivel szabadságon vagyok a héten, így ne is feltétlenül hajnalra várjátok, hogy felkerül az oldalra az előzetes, de aki korán kel, aranyat lel, előzetest a TheHungerGamesExplorer oldalán megtalálhatja majd. És bár igyekszek mindent jegyzetelni, azt már meg nem tudnám mondani, melyik oldalról szedtem, és pláne, hogy mennyire hiteles az infó, de állítólag az előzetes hossza 1 perc 1 másodperc lesz. (Igen, tudom, láttunk már egy perces TV spotot is. Mindegy, kapunk valamit, az a lényeg) Viszont, ha hajnalban nem is lesz az oldalon az előzetes, van rá remény, hogy rögtön a feliratost kapjuk meg reggel. Azért teljesen ne éljük bele magunkat...

Egy másik hír szerint pedig november 10-én az MTV European Music Awards alkalmával valamiféle ízelítőt láthatunk majd a filmből. Ekkor már nagyon közel leszünk a film premierjéhez, tehát én mernék arra tippelni, hogy akkortájt akár egy jelenetet is láthatunk. Ehhez is van TV-s ajánlónk (jó, hát kicsit hollandul, de az ki zavar? :), remélem, nem szedik le YT-ról:



4 megjegyzés:

  1. Nekem úgy jött le,h az 5.inning után fogják adni az előzetest.úgy rémlik,h 1inning az amikor mindkét csapat ütött 1-1 t.életemben nem láttam még baseballt,de annyira nem is hiányzik,de úgy gondolom h az min 1óra és már a meccs felén túl lesz az.bár nem tudom.ez az én tippem.már várom,h mivel készülnek. Ncsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!
      Részemről nem értek a baseball-hoz (oké, anno játszottunk párszor a szomszéd gyerekekkel az utcában, jó buli volt - de annak valszeg nem sok köze volt a valósághoz :), amit viszont írsz az életszerű, ráadásul össze is cseng azzal, amit én írtam.

      Az ébren maradóknak kitartást, én alig várom, hogy kialhassam magam :))

      Törlés
  2. Úúúristen! Nagyon király ez az előzetes! Már vagy hússzor megnéztem. És benne van a fecsegőposzátás meg a tengerpartos részből is egy jelenet!!

    VálaszTörlés
  3. Most néztem meg az előzetest.....angolosan csak annyit tudok írni,h OMG!!!nagyon ott van :) ncsi

    VálaszTörlés