2013. október 25., péntek

A Futótűz harmadik TV Spotja

Kornélnak köszönhetően itt van a harmadik Futótűz TV spot. Egyelőre nem HQ ugyan a minőség, de az Éhezők Viadalás időszakban láttunk ennél rosszabbat is. ITT van még egy hasonló minőség, nem tudom melyiket meddig engedik, hogy fenn legyen, míg le nem tiltják.

20 megjegyzés:

  1. Nincsmit! :D :) A másikat is le titltották már.:)

    VálaszTörlés
  2. úiúú ott a mutans majom :D mondjuk alig lehet leallitani ugy h az legyen a kepben :D

    VálaszTörlés
  3. Látta valaki más is a mutáns majmot? xD

    VálaszTörlés
  4. Ez a majom mondjuk nekem azt jelenti, hogy a következő előzetesben fogunk látni több jelenetet az arénából. Nem tudom, hogy ennek örülök-e.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már az egész filmet látni akarom!! :))

      Törlés
    2. Na, majd szólok, hogy ne nézd meg. :D

      Törlés
    3. Úgy is meg fogom. xD Szörnyű vagyok.

      Törlés
  5. Én túl elfoglalt voltam a "Stay alive"-val, de szerencsére tesóm felhívta rá a figyelmem :D
    És mit szóltok Finnickhez? Én kicsit máshogy képzeltem el a jelenetet... épp most olvastam az egyik spanyol cikkben, hogy ez volt a legnehezebb jelenet, teljesen be volt tojva, és hogy twitteren üzengettek neki, hogy kinyírják, ha elszúrja :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem így képzeltem el, ennél a jelenetnél számomra még mindig inkább ostobának és bután felvágósnak tűnik, mintsem sejtelmes/ rejtélyesnek, mint ahogy a könyvben leírják. No, de majd a filmnél dől el minden. (Nem tudom, lehet, hogy dupláztam, csak kiírt valami üzenetet, bocsi.)

      Törlés
    2. Azért ilyet én is fordítottam már korábban :D

      Törlés
    3. Sejtettem, nem is újdonságnak szántam, csak a jelenthez passzolt :) Sajna minden cikket nincs időm végigolvasni, igazán csak az elmúlt hetekben tudtam kicsit felzárkózni a híreket illetően. De hátha nem csak nekem kerülte el a figyelmem ;)

      Törlés
    4. Ja, nem, szerintem ebben az időszakban szerintem sokan találnak rá a jelenségre és tetszik meg nekik. Az meg oké, hogy tudom, hogy olyan brutális mennyiségű anyag gyűlik itt össze, hogy esélytelen visszaolvasni.
      Az más kérdés, amikor (és itt nem Rád és erre a szitura gondolok !!!) hetekkel, hónapokkal ezelőtti infót linkel, hogy tudok-e róla. Na, erre ugrok. :) Ilyenkor tényleg érdemes szétnézni, volt-e az oldalon.

      De hasonló infók több cikkben vannak, amit Te is mondasz, és emiatt akaratlanul duplikálok én is, de ezek legalább remek lehetőségek, hogy mindenki képbe kerüljön, aki akar ;)

      Amúgymeg imádom Sam-et, ahogyan hozzááll az egészhez, azt az alázatot, meg minden. Pedig mekkora lázadás volt, amikor megkapta a szerepet tavaly, Te Úristen!!! :D

      Törlés
    5. Az én rajongásom nem túl új keletű, csak nyáron fontosabb elfoglaltságom akadt :)
      Jaj, szerintem lesz még a film után is lázadás Sam miatt... nem tudom, szerintem abszolút jó választás volt, én nagyon bele tudom látni a szerepbe. Ezt a jelenetet kicsit másképp képzeltem el, de nekem azon a képen, amikor Katniss mögött áll (talán az első kép volt, ami kijött róla), totál átjött. Ha még mellé veszem azt a képet, amin Mags-szel van, 100% Finnick. Aztán persze a filmben válik el igazán, de én bizakodó vagyok :)

      Egyébként meg szerintem felesleges ugrani a "régi-új" infók miatt, még a címkéket figyelembe véve is nehéz rátalálni valamire, amiről azt sem tudja az ember, hogy volt-e már :) Én naívan hiszek benne, hogy az ilyen kommentelőket a segítő szándék hajtja, és nem az, hogy bebizonyítsa, hogy Te sem tudsz mindent. Szóval a mostanában híressé vált szállóigét szeméylre szabva: Keep calm and count down till 21.11. ;)

      Törlés
    6. Countolnék én down, de hol a TikTak 5??? :))

      Törlés
  6. Finnick meg a kockacukor....:D

    VálaszTörlés
  7. Úúú. Ez a TV spot is nagyon jóra sikeredett! Én is láttam a mutáns majmot. :)

    VálaszTörlés
  8. Wááá!! FINNICK!<3 Csak 30 másodperc de mennyi minden van benne!! Azta... még most is sokkban vagyok, legalább hússzor végignéztem!!xD

    VálaszTörlés
  9. Ma másodszor szembesülök azzal, hogy képtelen vagyok értelmezni Finnick arckifejezését... végül is illik ahhoz képhez, amit az első megjelenésekor kialakított magáról a könyvben is. :D

    VálaszTörlés
  10. Úristen Finick arckifejezése! Elég fura... nekem mondjuk tetszett, jó volt az aláfestő zene is
    Mumus

    VálaszTörlés