2012. július 24., kedd

Woody Harrelson az Éhezők Viadaláról

A tegnap 51. születésnapját ünneplő tehetséges színésszel a Broadway oldala készített interjút, amelyben az Éhezők Viadalát is érintették. Csak ezt a részletet fordítom:

Az egyik legtöbb beszédtémát szolgáltató sorozat jelen pillanatban az Éhezők Viadala. Mesélj nekünk arról, milyen Haymitch Abernathy-t eljátszani!
Nagyon klassz élmény volt. Francis Lawrence, aki a Futótüzet rendezi épp átugrott hozzánk, és neki meséltem ezt az igaz történetet: Te nem tudnád elképzelni, hogy akkora ökör legyél, hogy visszautasítsd az Éhezők Viadala ajánlatát, de én megtettem. Visszautasítottam. Nem tudom, miért. Talán mert úgy éreztem, nem olyan nagy fontosságú a szerep. Szerencsére Gary Ross rendező újra visszahívott. Közben elolvastam a könyveket és azt gondoltam: "Atyaég! Ez nagyszerű!" Kicsit rosszul éreztem magam, amiért visszamondtam. Mire Ross azt mondta: "Meg kell csinálnod! Nincs más választásom!" Mire én: "Nos, ha ez tényleg így van, gyerünk, csináljuk!" Mekkora bolond lettem volna, ha tényleg lemaradok róla!


Mit gondolsz arról, hogy ilyen sokféle rajongód van, akik közül van, aki már a Cheers-ben látott, van aki pedig csak az Éhezők Viadalában?
Ez olyan szürreális. Azt hiszem, akár "ismeretlen ismerős"nek is hívhatnánk a rajongókat. De valahogy ilyen lehet egy jó csaj esete is: Rengetegen jönnek oda hozzám, és szeretnének velem beszélgetni. Nem igazán ismerem őket, de azért klassz, mert szeretem az embereket. Ez egy hihetetlen utazás. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen sokan akarnak velem kezet rázni.
Forrás: Broadway.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése