2012. július 2., hétfő

Apróságok

Az alábbi hírek mindegyike olyan, ami nem túl hangsúlyos ahhoz, hogy külön-külön bejegyzést írjak róla, ám mind a filmhez kapcsolódik, ezért innen-onnan rovatot sem tudok csinálni belőlük :)

1. Egy félévi 'értékelés' során a Moviefone Az Éhezők Viadalát az év legjobb filmjei közé sorolta, mégpedig a lista 5. helyén áll jelenleg. Előtte 1. helyen a Bosszúállók, 2. a The Cabin in the Woods, 3. a Holdfény királyság, 4. helyen pedig a Prometheusz áll. 

2. Korábban már szó volt a Teen Choice Awards-ról, a július 22-én tartandó díjkiosztóról, amelyen a film mindösszesen 11 kategóriában van jelölve. Most arról érkezett hír, hogy Josh Hutcherson részt vesz az eseményen, amely azt jelentheti, hogy titkon abban reménykedhetünk, hogy nem is megy haza üres kézzel. Állítólag Miley Cyrus is megjelenik, úgyhogy reménykedjünk, ő pedig nem érkezik üres kézzel, hanem hozza a pasiját is! ;)
Forrás

Ismét hoztam két Elizabeth Banks interjúrészletet is, azt hiszem, ez a kategória kifogyhatatlan :)
Az ugrás után elolvashatjátok őket :)



Az Éhezők Viadalában a karakteredben a legvagányabb az akcentusa. Nem szoktad ezt a hétköznapi életben is használni, például nem hagysz telefonüzenetet Effie hanglejtésével a barátaidnak?
Ez olyan, mintha csalás lenne! Az az Effié. A forgatás óta nem beszéltem így.

Kitűnő eredménnyel végeztél a Pennsylvania Egyetemen. Ha az Éhezők Viadalán kellene részt venned, mi lenne a nyerő stratégiád?
Olyan lennék, mint Mike Tyson. Ő füleket harap, én kezeket harapnék. Minden kezet leharapnék.

Nagyon sok filmben játszol. Éhezők Viadala, Borotvaélen, Várandósok. Milyenféle munka az, amiért ölni tudnál? 
Imádom a remek irodalmat. Szívesen szerepelnék Shakespeare műben vagy egy musicalben. Rengeteg olyan doboz van, amit nem nyitottam még ki, pedig szeretném.
Forrás: Examiner

Nemrégiben a Philly is cikket írt Elizabethről, ebből is van egy rövid részletünk, amelyben a színésznő az Éhezők Viadala sikeréről vall.

Banks azt mondja, olvasta Suzanne Collins könyveit, mielőtt megkapta a szerepet, és volt egy olyan érzése, hogy a film nagy sikereket könyvelhet majd el.
- Nem mondhatnám, hogy a [film] sikerei teljes meglepetésként értek. Hatalmas rajongója voltam a könyveknek és a karaktereknek, és az egész [ottani] világnak, aztán hatalmas rajongója lettem Gary Rossnak is.
- Az igaz persze, hogy azt nem hiszem, hogy tudtuk volna, mennyire megszállottjai lesznek ennek a fiatalok. Ez érdekes dolog, különösen a témája miatt. De tudtam, hogy mi mind imádjuk, és ha ez nekünk ott elég volt, ők pedig megveszik a jegyeket, akkor ez majd rájuk is átragad. De az, ahogyan a filmet fogadták, hihetetlen volt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése