2012. július 12., csütörtök

Csipetnyi infó az Éhezők Viadala DVD-jéről

Tudom, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy nagyon izgatottan várom az Éhezők Viadala DVD-jét, ezért aztán az elmúlt hetekben próbáltam picit nyomozni, hátha lassan kiderül valami konkrétum ezzel kapcsolatban.

Sajnos azokat a híreket, amiket annyira várunk, még nem tudom tálalni, de annyit sikerült kiderítenem, hogy a DVD-t a GAMMA HOME ENTERTAINMENT nevű DVD és BD forgalmazó fogja forgalmazni, és hogy a DVD várhatóan szeptemberben jelenik majd meg. További részletekről - pontos megjelenési dátum, extrák, szinkron, felirat, borító - sajnos még nincsenek információk, de remélhetőleg heteken belül ezekre is fény derül!

A GHE-ről egyébiránt annyit, hogy ez a cég forgalmazta az Alkonyat DVD-it is (a második rész óta), és bár olykor kicsit többet kellett rá várni, mint a kintieknek, de megérte: úgy rémlik, mindig megkaptuk ugyanazokat az extrákat, mint kinn, ezeket feliratosan, a filmet pedig szinkronosan és feliratosan is megnézhettük. Én azt gondolom/remélem, hasonlóra számíthatunk majd az Éhezők Viadala DVD-je kapcsán is. Szóval türelem - Éhezők Viadala DVD-t terem!! :)

2 megjegyzés:

  1. Ha a magyar kiadás ugyanolyan lesz mint az amerikai, akkor tényleg megéri várni.

    VálaszTörlés
  2. http://www.youtube.com/watch?v=2EibSJoXPfg
    Találtam you tube-on

    VálaszTörlés