2012. július 8., vasárnap

Innen-onnan, 27.

Próbálok összeszedni pár apróságot, de egetverően nagy hírekre ne számítsatok. Avagy kishírek uborkaszezonra. :)

Kezdjük Liam Hemsworth-szel, aki nyár ide vagy oda, bőszen forgat. Még mindig az Empire State-et, viszont tökjó képek érkeztek ismét a forgatásról:

Forrás és még nézegetnivaló a Zimbion!

Megjelent egy Feláldozhatók 2 banner is, természetesen Liam (karaktere) is megtalálható rajta!

Forrás: Collider

Wes Bentley is forgat továbbra is, ő a Knight of Cups című filmben lesz látható. Róla a JustJared hozott két - szintén - forgatási képet:



Leven Rambin szintén forgat, ő a Percy Jackson: A szörnyek tengerében lesz látható jövőre, és a munka közepette a július 4-i nemzeti ünnep alkalmából nem más látogatta meg, mint Amandla Stenberg. Részemről örömmel látom, hogy a stábtagok még mindig tartják a kapcsolatot:


Tara Mackennel, aki a 4. Körzet Kiválasztottját alakította a filmben, az egyeteme, a Santa Clara Egyetem internetes magazinja készített interjút. Az interjúban sajnos nem sok szó esik az Éhezők viadaláról, ám a végén láthatunk egy videót, amelyen Tara egy kardforgatási jelenetet/formagyakorlatot mutat be. Látványos :)



Egyébiránt Tara egy nemrégiben megjelent Nike reklámban is szerepel, ami két dolog miatt lehet érdekes. Az egyik, hogy a parkour nevű sportot mutatják be benne, ami néhány interjúban már szerepelt, Jennifer Lawrence és Isabelle Fuhrman is említette már, hogy valami hasonlóban helyt kellett állniuk az edzések során. A másik nyilván, hogy Tara Macken is megjelenik benne. A 17. másodperctől keressétek, és nem egészen 10 másodpercen keresztül van a képernyőn. A videó megtekinthető ITT

3 megjegyzés: