2012. július 16., hétfő

A Futótűz forgatási helyszíneiről

Igen, valóban tudunk róla, de az elmúlt napokban újabb cikkek jelentek meg, amelyek megerősítik az eddigi híreszteléseket, esetleg kicsit ki is egészítik. Azért izgalmasak ezek, mert a helyszínek még nem hivatalosak, de ha már ennyi független hírforrás ír róluk, nagyobb a valószínűsége, hogy azok legyenek.

Úgy hírlik például, hogy az egyik Hawaii szigeten, Kauai-n forgatják a Nagy Mészárlás jeleneteit. A hír nemrégiben Kauai FB oldalán is megjelent, igaz, akkor még csak a lehet szócskát használták.

Aztán a Honolulu Advertiser a következő hírecskével rukkolt elő:
Ez igen, Kauai! Úgy tűnik, a Garden Islen egyre valószínűbb, hogy a Mozi Szigetévé válik, mivel itt forgatja a Lionsgate az Éhezők Viadala: Futótűz című filmjét, amely Suzanne Collins trilógiájának második kötetén alapszik.
Várhatóan három hétig lesz Futótűz a szigeten, forrásaim szerint a sziget a 75. Éhezők Viadala, a Nagy Mészárlás helyszínének érintetlen táját hivatott szolgálni. 


A Pacific Business News is ír a helyzetről:
A Kauai Film Művészeti vezetője, Umazu azt állítja, ő nem tudja megmondani, hogy a Futótűz című filmet fogják-e itt forgatni, alapvetően azért, mert nem tud róla.
Néhány hónappal ezelőtt azonban elkísérte egy los angelesi produkciós cég munkatársait, hogy feltérképezzék a sziget helyszíneit. Bár ők nem mondták, hogy melyik film kedvéért derítik fel a terepet, számos híresztelés szerint Kauai a legesélyesebb választás a folytatás forgatására. Az első Éhezők Viadala filmet Észak-Karolinában forgatták.

Másik helyszínnek Atlanta merült fel immáron több ízben is, ezzel kapcsolatban a Celebuzz hozott le egy cikket mára.
A Celebuzz megerősítheti, hogy az Éhezők Viadala sorozat második kötetének filmváltozatát, Atlantában, Georgiában forgatják.
Az első filmet Észak-Karolinában forgatták, most azonban új részletekkel szolgálhatunk azzal kapcsolatban, hogy mit is forgatnak Atlantában.
A produkcióhoz közel álló források szerint a Győztesek Falujának keresése során néznek meg több helyszínt Atlantában - ez egy tehetősebb környék, ahol az Éhezők Viadala győztesei élnek. A könyv szerint a Viadalok győztesei luxuslakásokat kapnak ajándékul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése