2012. július 7., szombat

Willow Shields interjú az ausztrál Total Girl magazinból

Múlt hétvégén Melbourne-ben megrendezésre került egy Oz Comic Con nevű rendezvény, amelyen (egyébként Dayo Okeniyi társaságában) Willow Shields is részt vett az Éhezők Viadala színeiben. Ezen rendezvény kapcsán készített vele interjút az ausztrál Total Girl magazin:

Liam Hemsworth és Jennifer Lawrence oldalán szerepelt az Éhezők Viadalában, klassz sorozatokban láthattuk, és játszani fog R. L. Stine által írt The Haunting Hour című sorozat egyik epizódjában. Nemrégiben Willow Shields az Oz Comic Con-ra látogatott, hogy köszöntse a rajongókat. Willow Shields itt beszélgetett a TotalGirl-lel a színészetről, az ikerségről és az Oz Comic Con-ról. Sőt, az interjúból az is kiderül, mennyire szeret Willow kézműveskedni.



Tények:
Neve: Willow Shields
Miről ismert: Színészet
Háziállatai: Három kutya: Polly, Arizona és Jude és egy macska
Kedvenc TV sorozata: Glee
Kedvenc színe: zöld

Ki volt a legérdekesebb ember, akivel színész karriered során együtt dolgoztál?
Valószínűleg Jennifer Lawrence. Nem sok olyan ember létezik, mint ő. Csodálatos színésznő, ugyanakkor nagyon kedves is, nagyon közlékeny, de azonnal meg akar tudni ő is mindent a másikról. Tényleg nagyon fantasztikus ember.

Igaz, hogy van egy titkos hobbid, mégpedig az, hogy miniatűröket gyártasz?
Igen, igaz! Szívesen csinálok ilyen kis művészi ajándékkártyákat - alapvetően olyanokat, amilyenek kosarasokról is vannak, én pedig azt csinálom, hogy fogok egy ilyen kártyát, és festek rá, vagy készítek egy kollázst vagy valami, és így készítek belőle egy saját kis művészi alkotást, aztán ezeket cserélgethetem a barátaimmal, meg ilyenek. Nagyon szeretek ezzel foglalatoskodni.

Sok olyan barátod van, akikkel ezzel foglalkozhatsz?
Igen, van vagy három-négy olyan barátom, akik szintén szeretik ezeket a kis művészi kártyákat, úgyhogy mindig újakat készítünk, és cserélgetjük őket egymás között!

Az klassz! Az is igaz, hogy van egy ikertestvéred?
Igen, egy ikerhúgom van.


Azt, hogy ikrek vagytok, kihasználtátok valaha arra, hogy előnyt szerezzetek valamiben, vagy hogy megvicceljétek szüleiteket vagy tanáraitokat?
Sajnos nem. De a fivérünket rendszeresen megvicceltük. Állandóan azon agyalunk, hogyan lehetne még őt megtréfálni!

A testvéreiddel jól kijössz vagy sokat veszekedtek?
Tulajdonképpen mind nagyon jól kijövünk egymással. Nagyon közel kerültünk egymáshoz, amikor kicsik voltunk. 

A testvéreid is színészettel foglalkoznak, szoktatok ebben versengeni?
Néha. Az ikertesómmal nem igazán hasonlítunk egymásra, de mindig behívnak mindkettőnket ugyanarra a szerepre, úgyhogy emiatt kicsit versengünk. Különösen, ha őt visszahívják és engem nem, vagy ha engem hívnak vissza, és őt nem. De azért működik a dolog. 

Mesélj nekünk arról a sorozatról, amelyben nemrégiben szerepeltél. 
Igen, a The Haunting Hour egyik epizódjában voltam benne. Egy kamasz lányt játszottam, és nagyon izgatottan várom, hogy megjelenjen. Nagyon jó móka volt ezen dolgozni.

Mi volt a legjobb dolog az Oz Comic Con-on?
Nagyon örültem, hogy találkozhattam a rajongókkal. Tetszett, hogy a rajongók jelmezeket vettek fel,  szerintem ez igazán szuper volt!

Milyen tippeket tudnál adni színészkedéssel kapcsolatban más lányoknak, akik szintén be akarnak törni ebbe az iparba?
Soha ne veszítsd el a hited, hogy meg tudod csinálni. Könnyű kételkedni magadban, ha nem kapsz meg egy szerepet, de soha nem veszítheted el a hited, mindig menj tovább!
Forrás: TotalGirl

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése