2012. július 13., péntek

Rajongói Finnick-jelöltek névsora

Valamikor év elején néhány kinti rajongói oldal összefogott, és hétről-hétre újabb helyes fiatal színészt vettek górcső alá, hogy elmélázzanak azon, ki is lenne a legoptimálisabb Finnick jelölt. Őket mutatom most meg Nektek, hozzátéve azt is, tudunk-e valamit az illetőről olyan szempontból, hogy tényleg meghallgatták-e a szerepre.

  •  Eric Odom. Róla még nem sokat tudni, Az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. részében egy Peter nevű vámpírt fog alakítani.
  • Armie Hammer. A Közösségi hálóban láthattuk, és ő a Tükröm, tükröm hercege is. A legelső hírek szerint benne van a három legesélyesebb Finnick-jelölt között, sőt olyan cikket is olvashattunk, amely szerint ő Francis Lawrence titkos favoritja. Aztán arról is hírt kaptunk, hogy megcsappanni látszik iránta az érdeklődés, mi pedig már nem tudjuk, mit gondoljunk :)
  • Lachlan Buchanan. Őt néhány sorozatban láthattuk kisebb szerepekben 2-3 epizód erejéig. Hivatalos hírekben még nem tűnt fel a neve, de kinn megőrülnek érte a rajongók :)

  • Garrett Hedlund. Garettet a Tron: Örökség-ben láthattuk. Armie mellett a másik nagy esélyes az eddigi kinti cikkek szerint. Ha valakinek, akkor neki komolya esélye van a szerepre.
  • Jake Abel. A Percy Jackson sorozatban láthatjuk, és a Negyedik-ben is szerepelt. Hogy részt vett-e Finnick-meghallgatáson egyáltalán, azt nem tudni. Hír nincs róla mindenesetre.
  • Alex Pettyfer. A Negyedik c. film főszerepével vált ismertebbé, és kinn neki is komoly rajongótábora van, akik örömmel látnák Finnick-ként


  • James Gaisford. Igazából az ő neve azért merült fel, mert egy amatőr kezdeményezés során készült egy Finnick-Annie rajongó "spin-off" sorozat, amelyben ő játssza Finnick-et. Ennek a sorozatnak az ajánlóját megtaláljátok a YouTube-on, és persze az egész kisfilmet is ITT (összesen 22 perc), azonban aztán abban egyetértettek a rajongói oldalak szerkesztői, hogy igen, amatőr filmbe jó a srác, de a szélesvásznon azért nem James-et szeretnék látni. 
  • Taylor Kitsch. A Tiszta szívvel foci c. sorozatban szerepelt és a John Carter címszereplőjeként is láthattuk tavasszal. Még benne volt az első híresztelések szerint a 3 legesélyesebb között, ám hamar megcáfolta, hogy nem is száll ringbe a szerepért.
  • Colton Haynes. A fiatal színészt a Farkasbőrben-ből ismerhetjük, és állítólag meghallgatták a szerepre. Sőt, egy általam most talált cikk szerint, Haynes azt állítja, Armie és Garrett nem is indultak a szerepért. 


  • Grant Gustin. A Glee-ből ismert srác azután került a rajongói oldalak kereszttüzébe, hogy a Clevver TV készített vele egy interjút, amelyben Grant arra hivatkozott, hogy a rajongók mennyire szívesen látnák őt Finnick szerepében. Állítása szerint ő is elvakult rajongó, állítólag az éjféli vetítésen látta az első filmet. Mint azt ma olvashattuk, meg is hallgatták a szerepre.
  • Chris Zylka. A fiatal színészt épp tegnaptól nézhetjük meg a Csodálatos pókemberben, de tavaly a Cápák éjszakájában is játszott egy kisebb szerepet. Chris egy alkalommal Twitteren osztotta meg vágyát a világgal, miszerint nagyon szívesen bújna a 4. körzet szívtiprója bőrébe, sőt, rajongói még petíciót is indítottak ezért a Facebook-on.
  • Chace Crawford. A Pletykafészek című sorozatból ismerhetjük, de a Várandósokban is szerepelt. Chace is bejelentette igényét Finnick szerepére, és neki is van erre vonatkozó FB oldala. Hogy meghallgatták-e egyáltalán, arról nincs hír. A Teen.com oldala viszont őt hozta ki győztes Finnick-ként egy rajongói szavazás(?) során



  
  • Hunter Parrish. Ő már Peeta szerepéért is versenyben volt, ám ott Josh Hutcherson elnyerte előle a szerepet. Ezúttal Finnick szerepéért is meghallgatták, Parrish pedig reménykedik, mert feltétlenül szeretne szerepelni a sorozatban. Érte is lelkesen kampányolnak a kinti rajongók.
  • Trevor Donovan. A 90210 színésze szintén bejelentette az igényét a szerepre, és abban a cikkben, amelyben először cáfolták Hedlund, Hammer és Kitsch esélyességét, arra hivatkoztak, hogy lehet, hogy a stúdió olyan kevéssé ismert arcokban gondolkodik, mint Donovan is. Azóta magától Donovantól tudjuk, hogy kiesett a Finnick-esélyesek köréből, már nem számol vele a stúdió.
  • Justin Timberlake. Igazából nem tudom, ez hogyan jutott eszébe a rajongói oldalaknak, bár ahogy elnézem, előzőleg a hír április 1-jei tréfaként is felmerült. :)

  • Zac Efron. A színész az MTV-nek árulta el, hogy számára Finnick szerepe álomszerep lenne, miután az MTV elmondta neki, hogy a rajongók örömmel látnák a szerepben. Hogy meghallgatták-e arról nincs hír, ám ahogy elnézem az IMDB-s adatlapját, gyűlnek már neki a munkák 2013-ra, úgyhogy nem is tudom, ráér-e ilyesmire egyáltalán... 
  • Ian Somerhalder. A Vámpírnaplókban látható fiatalember nekem elég karakteresnek tűnik, de nem nagyon találok hírt arról, komolyabban szóba került-e már a neve.
  • Ryan Kwanten.A True Blood - Inni és élni hagyni c. sorozatból ismerhetjük, és vannak neki is rajongói, akik örömmel látnák a szerepben, de több részletet vele kapcsolatban nem találtam.

  • Jesse Williams. A Grace klinika sztárja a Twitteren szembesült azzal, hogy rajongói örömmel látnák Finnick szerepében, amit Jesse nem is tudott hova tenni. Arról sincs hír, hogy meghallgatták-e egyáltalán, de tény, hogy kinn neki is erős rajongói támogatottsága van.
  • Lucas Till. A srác neve akkor merült fel, amikor Trevor Donované is, vagyis, amikor felvetődött, hogy a Lionsgate esetleg ismeretlen fiatal színészben gondolkodna, amikor Finnicket keresi. Aztán egy héttel későbbi hír szerint Lucast mégsem hallgatták meg Finnick szerepére és a jövőben sincs ilyen tervük.
  • Alan Ritchson. Az ő neve volt a harmadik, a noname fiatal színészek sorában, akiket meghallgat a Lionsgate. Azóta sincs hír felőle.
Ha van még olyan Finnick-jelölt, akiről tudtok, hogy szóba került a neve valamilyen kinti cikkben, akkor jelezzétek, de kérlek tegyétek hozzá a cikk linkjét is! Köszi :)

12 megjegyzés:

  1. Jake Abel szerintem biztos nincs benne a hivatalos elképzelésekben. Ő ugyan is a Burkot forgatja, ráadásul a promó idejébe is belemászna a Futótűz forgatása.

    VálaszTörlés
  2. Ezek körül a jelöltek közül én Alex Pettyfer-t tudnám elképzelni Finnick szerepére a legjobban.

    VálaszTörlés
  3. Hááá, most lehet, hogy le leszek hurrogva, de nekem James Franco lenne a tökéletes Finnick. Persze a jelenleginél 6-7 évvel fiatalabb kiadása :) De mivel még senki sem találta fel a fiatalító gépet, ezért Garrettel vagy Hunterrel is megelégednék. Mondjuk, ha abból indulunk ki, hogy Jena Malone lesz Johanna (adja a Jóisten!), akkor hozzá talán Garrett jobban passzolna. Szerintem.

    VálaszTörlés
  4. Húúú, Ancsi, ez nem kis meló lehetett, köszi! :)
    Még mindig azt mondom, hogy GARRETT, aztán Armie és Chris Zylka sem lenne rossz :) Eric Odom az összefonódás miatt kilőve, de nekem amúgy sem Finnick. És, ha már Jake Abel, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogja alakítani Ian szerepét, de nekem még mindig nem Ian, de remélem meggyőz márciusban :)

    VálaszTörlés
  5. Garret és hozzá Jena. Nekem (is) ez az álompárosom! :) Köszi Ancsi ezt a cikket!

    VálaszTörlés
  6. Hát, valóban elvoltam egy darabig a gyűjtögetéssel, de sebaj. :)

    Én sem vagyok Garrett ellen, mert vannak róla is jó képek, el tudom képzelni jó Finnicknek, de én Somerhaldert néztem még (ki), hogy van egy olyan kisugárzása, ami egyik másik Finnick jelöltnek se. Elég érett is lenne hozzá. Más kérdés, hogy nemigen tűnik úgy, hogy felmerült volna a neve, de sebaj. :)

    VálaszTörlés
  7. Ááá, Ian szinte tökély lenne :D Igaz, nem tudom elképzelni szőkésbarna hajjal, de a zöld szem biztos tutin állna neki :))
    Nemrég néztem meg az egyik kedvenc sorozatom (Merlin) pár ismétlését a tévében, és arra jutottam, hogy szerintem Bradley James is állati Finnick lenne :D

    VálaszTörlés
  8. Kellan Lutz nem került szóba? Mármint cikk nincs róla, csak közülünk néhányan gondolkodtak benne? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááát, a kérdés jó.
      Igazából igen, én eleve úgy képzeltem Finnicket, mint ő, és páran rákontráztak. De kinn is felmerült a neve rajongói körökben, bár alapvetően abban a körben, ahol keresgéltem nem merült fel. Meg aztán voltak cikkek, hogy Kellan mennyire szeretne részt venni a HG-ben, de aztán ez meg is lett cáfolva.
      Abban azért mindenképp igazad van, hogyha Jesse Williams vagy Eric Odom idekerült, akkor ilyen erővel jöhetett volna Kellan is.

      Törlés
  9. Szerintem óriási hiba lenne egy olyan felkapott és híres színészt, mint mondjuk Ian Somerhalder. Nem vagyok nagy Vámpírnaplók fan, de ha meglátom a srácot mindig Damon jut eszembe, ez szerintem elvenné Finnick varázsát. Garrett Hedlund lenne a tökéletes Finnick♥

    VálaszTörlés
  10. Huh, bocsi, lemaradt egy rész. Késő van...
    Szóval, szerintem óriási hiba lenne egy olyan felkapott és híres színészt felkérni a szerepre, mint Ian Somerhalder.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel én pláne nem nézem a Vámpírnaplókat, bennem még csak fel sem merül I. S. más szerepben. Másrészt egy színész azért színész, hogy bármilyen szerepben helytálljon. A Te elméleted szerint egy sorozatszínész másban már nem szerepelhet? :O

      Ami pedig azt illeti, valószínűleg hamarosan kiderül Finnick alakítója, de I. S. fel sem merült komolyabban...
      Viszont egy másik felkapott és híres színész neve igen...

      Törlés