2012. július 20., péntek

Újabb híresztelések a Futótűz forgatási helyszíneiről

A szereplőválogatási infókon kívül a legtöbb híresztelés a Futótűz forgatási helyszíneiről érkezik. Most már szinte biztosra tudjuk, hogy Kauain forgatják a Nagy Mészárlás jeleneteit, és hogy Atlantában lesz a Győztesek faluja, ám eddig úgy hírlett, a stáb visszatér majd Észak-Karolinába is, hogy néhány külső felvételt  elkészítsenek, amelyeket a 12. körzet képeire használnak fel. Az egyik helyi újság szerint azonban erre egyre kevesebb esély van:



Egy megbízható forrás azt nyilatkozta az Ashvegas-nak, hogy az Éhezők Viadala második részét, a Futótüzet nem fogják Észak-Karolinában forgatni. Az első film nagy részét Észak-Karolinában és annak környékén forgatták.
[...]
Egy barátunk, akinek az a feladata, hogy idevonzza a filmeseket a mi környékünkre, elmondta, hogy egy Éhezők Viadala kaliberű film forgatása hatalmas összegeket jelent a helyi gazdaságnak, különösen, ha hosszabb időn át forgat itt a stáb. Ekkor ugyanis külön költséget jelent a stábtagok étkeztetése és elszállásolása, nem beszélve az alkalmi vásárlásokról.
Az Éhezők Viadala jövőbeni elvesztése óriási csapást jelent az Észak-Karolinai filmipar számára, és hatalmas csalódást jelent minden helyi tisztviselőnek és filmesnek, aki azon fáradozik, hogy meggyőzze a Lionsgate-et, hogy ezen a környéken forgassanak.
Forrás: Ashvegas

Amiért azonban a sok-sok korábbi hír ellenére mégis belefogtam ebbe a bejegyzésbe, annak az az oka, hogy  új tweet-eket kaptunk Russ Bowentől, aki egy asheville-i újságíró, és mindig érdekes kulisszák mögötti infókkal szokott szolgálni. Most ezeket szórta el nekünk. Csipegessünk:
  • Az a valószínűség, amelyről beszéltem pár hónapja, hogy itt fogják forgatni a Futótűz egy részét, egy halványabb és halványabb. Semmi jel nem mutat arra, hogy valóban így tesznek.
  • Henry River (itt forgatták a Perembeli jeleneteket) tulajdonosa nem hallott a filmesekről annak ellenére, hogy kora tavasszal megígérték, hogy jelentkezni fognak.
  • Semmi más jel sem utal egy jövőbeli észak-karolinai forgatásra.
  • Az előkészítő munkálatok Atlantában már folyamatban vannak, amint azt már múlt héten említettem. Az SFX (a speciális effektusokat készítő stáb) egy Chatahoochee Avenue-n lévő épületen dolgozik Atlantában.
  • A stúdió Atlanta belvárosában lesz.
  • A forgatás kezdete feltételezhetően szeptember 10-étől várható.
  • Vajon elég keményen dolgoztak Észak-Karolinában azért, hogy a Futótűznek legalább egy részét ott forgassák? A bennfentesek szerint nem. Nagyon leeresztettek az Éhezők Viadala után.
  • A Lionsgate azonban még mindig fenntartja a lehetőséget, hogy Henry Riverben forgassanak. Sok forgatási helyszínt még most gondol át a stúdió. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése