2012. július 10., kedd

A Do Something Awards végleges jelöltlistáján 3 helyen is érintett az Éhezők Viadala

A Do Something Awards-ról már korábban volt szó, ám most megjelent a végleges (kategóriánként 3-5 jelöltből álló) jelöltlista, amelyen több Éhezők Viadala jelölés is megtalálható.

A DoSomething.org az Egyesült Államokban elsőként 1996 óta díjazza azokat a 25 év alatti fiatalokat, akik valamit tettek másokért, a világért. Idén összefogtak a VH1-gyel, hogy világszerte még jobban megismerhessük azokat az embereket, akik képesek globálisan gondolkodni, és tenni valamit egy kisebb vagy nagyobb közösségért. A díjkiosztóra 2012. augusztus 19-én kerül sor Santa Monicában, majd a műsor felvétele augusztus 21-én látható a VH1 műsorán, ahol egy show keretein belül kihirdetik a díjazottakat.

Az Éhezők Viadalát érintő jelölések közül pedig kettő rögtön egy kategóriában található: Josh Hutchersont és Liam Hemsworth-t is jelölték a Férfi színészek díjára:



Josh Hutchersont azért jelölik, mert idén eddigi legfiatalabb jelöltként megnyerte a Vanguard díjat a GLAAD Media Los Angelesben megtartott díjkiosztóján, a Straight But Not Narrow nevű non-profit szervezet nevében végzett munkájáért, amely során a homoszexuális fiatalok jogaiért állt ki.






Liam Hemsworth az Ausztrál Gyermekjóléti Alapítvány nagyköveteként tevékenykedett, amely jótékonysági szervezet a gyermekek bántalmazása ellen emelte fel a szavát.





A Do Something Facebook kategóriában pedig Lenny Kravitz jelöléséről olvashatunk:



Lenny Kravitz arra használta a közösségi média befolyását, hogy megpróbálja elérni, hogy a világon minden gyerek biztonságos, tiszta ivóvízhez juthasson. Kravitz úgy próbált adományokat szerezni rajongóitól, hogy ezek fejében egy vadonatúj saját számmal állt elő. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése