2012. július 21., szombat

Josh a brit Elle augusztusi számában

Ismerjük meg Josh Hutchersont

Ebben a hónapban az Elle az Éhezők Viadala Josh Hutcherson-jával beszélgetett a fiú legújabb filmjéről, a Hét nap Havannában-ról. Josh olyan közlékeny volt, hogy nem tudtunk beleírni az interjúba mindent, amit mondott. Így aztán itt van egy kis extra ízelítő, csak nektek.

Mi az, ami őt megnevetteti - Azon emberek közé tartozok, aki képes hajnali háromig borzasztó Youtube-videókat nézegetni, és csak nevetek az összevissza baromságokon. Jennifer Lawrence-szel együtt szeretjük ezt a vegyes, gagyi humort.

Titkos képességek - Naplementéig képes vagyok kosárlabdát pörgetni az ujjaimon, ami nagyon lenyűgöző.

Kedvenc könyve - Zabhegyező. Annyiszor olvastam már azt a könyvet. Szeretem a felnőtté válásról szóló könyveket, amelyek olyan emberekről szólnak, akik kivívják függetlenségüket, elindulnak egy új világ felé, és ennek a könyvnek a főhősével, Holden Caulfielddel pontosan ez történik, nagyban tudok vele azonosulni. Szívesen eljátszanám  Holden Caulfield szerepét, ha megfilmesítenék ezt a könyvet, ugyanakkor szerintem ez egy nagyszerű klasszikus, amelyet meg kell hagyni a maga világában.

Kedvenc filmje - A Harcosok klubját mondanám. Már azelőtt láttam a filmet, mielőtt megengedték volna, és nagyon odáig voltam tőle. Korábban soha nem láttam hasonló stílusú filmet. Az jutott eszembe, hogy "Én is színész akarok lenni, sőt jobb színész szeretnék lenni, mint ők"

Amire a legbüszkébb - Nemrégiben megkaptam a Vanguard díjat a GLAAD-tól, amely egy homoszexuálisokat és leszbikusokat támogató közösség. Azokat az embereket tüntetik ki, akik kiállnak a helyes dolgokért, és teljes erőből harcolnak azért, hogy ezeknek az embereknek is ugyanolyan jogaik legyenek. Ez a kitüntetés a világot jelenti számomra. Természetesen a színészet életem szenvedélye, és ez az, amit karrierként űzni szeretnék, de az emberi jogokért való küzdelem valami sokkal nagyobb dolog.

Kedvenc nyári zenéi - Calvin Harristől az Every time Feel So Close után mindig ugrálhatnékom van. Akármilyen hangulatban is van az ember, ez jókedvre deríti. Mostanában a The Killers-t is nagyon kedvelem, állandóan meghallgatom a teljes lemezüket az elejétől a végéig. De Kane West és Jay-Z albuma, a Watch the Throne is őrület. 

A teljes Josh Hutcherson interjú az augusztusi brit ELLE-ben olvasható majd.

7 megjegyzés:

  1. Úgy néz ki vannak közösek bennünk Joshsal. Én is szeretem a Zabhegyezőt, A harcosok klubját, a Calvin Harris Feel so Close számát és a The Killerst. Tudnénk miről beszélgetni, már csak találkozni kellene vele:D

    VálaszTörlés
  2. Meg kell zabálni ezt fiút, de komolyan..:)

    VálaszTörlés
  3. Tegnap egy csomo ideig bena youtube videokat neztem. alig aludtam

    VálaszTörlés
  4. Tegnap egy csomo youtube videot neztem. alig aludtam

    VálaszTörlés
  5. Nekem ez az egész fiú úgy ahogyan van nagyon szimpatikus. A megnyilvánulásai, az összes interjú vele. Az egész stílusa, az élethez és a színészethez való hozzáállása, minden. Ja, és jóképű.:3 Értékes ember, nagyon sokra tartom.
    Ezért nagyon szimpatikus az egész THG-cast. Mindhárman a földön járnak, nagyon jó színészek, és még fiatalok. Jennifer egyik példaképem. Minden interjúját végigröhögöm, hihetetlen laza a csaj, és persze gyönyörű. Liam egy igazi macsó, hatalmas termetével és a szemeivel szerintem minden csajt meg tud nyerni. Remélem összejön neki a házasság Mileyval.
    Mindhárman úgyvélem nagyon intelligens,laza emberek, és nagyon irigylem a barátaikat. :) Ilyen embereknek mint amienek ők hárman, ki mondhatna nemet a barátságukra?:) Szerintem senki. :)

    VálaszTörlés