2012. július 15., vasárnap

Innen-onnan, 28.

Bár most a héten váratlanul iszonyúan felpörögtek az események, és vannak friss, naprakész hírek is, azért akad egy-két egyéb infó is innen-onnan.

Akik szeretik Donald Sutherlandet, biztosan örömmel nézik meg azt a remek klipet, amely az Assassin's Bullet című filmből van. A filmről ITT már írtam, és az előzetesét is láthattuk. A film magyar bemutatójáról sajnos még mindig nincs hír, pedig szerintem ez jó filmnek ígékezik.


Forrás: ETOnline

Toby Jones egyik új filmjének, a Berberian Sound Studio-nak is megjelent az előzetese. Az augusztus végén Írországban és Nagy-Britanniában bemutatásra kerülő film egy hangmérnökről szól, aki egy olasz horror stúdiónak dolgozik, és aki maga is horrorisztikus eseményekbe bonyolódik. Az Éhezők Viadalában Claudius Templesmith-t alakító színész ezúttal főszerepben. Izgi :)


A folytatásban Josh, a Csodálatos Pókember, és apróságok Liam Hemsworth, Dayo Okeniyi és Elizabeth Banks háza tájáról.



Bár már mácius vége óta fenn van a Youtube-on (jó, de akkor mással voltunk elfoglalva :), mégis a héten került elő egy nagyon remek videó, amely állítólag Josh Hutcherson meghallgatási anyaga a Csodálatos Pókember szerepére. Szerintem remek anyag, nem csak rajongóknak ajánlom! :) Nekik természetesen kötelező! ;)


A Comic Conon a Feláldozhatók, 2. új poszterrel jelentkezett. Azt nem mondom, hogy átlátható, de Liam is rajta van. Mégha kicsiben is :)

Forrás: EmpireOnline

Dayo Okeniyi két újabb filmben is szerepel, ami azt jelenti, folytatódnak kalandjai a mozi világában az Éhezők Viadala után is.
A Spectacular Now című filmben Shailene Woodley-hoz, Milles Tellerhez és Brie Larsonhoz csatlakozik. A James Ponsoldt rendezésében készülő film középpontjában egy karizmatikus végzős középiskolás áll, aki a mának él. A fiú (fogadásból/poénból(?)) elkezd randizni egy hátrányos helyzetű lánnyal, aki lassacskán elkezdi tervezni a jövőjét, a fiú pedig rájön, képes hosszútávú hatással lenni az emberekre. A film forgatókönyvét Tim Tharp regényéből Scott Neustadter és Michael H. Weber írták.
A Brad Furman által rendezett Runner Runner-ben Dayo egy princetoni PhD hallgatót alakít. A film egy üzletemberről szól, akit elnyel egy online játék világa, a főszerepben Ben Affleck, de Justin Timberlake is a szereplőgárda tagja. A filmet Puerto Ricoban forgatják.
Forrás: THR

Elizabeth Banks a Family Guy-ban. A színésznő a hangját kölcsönzi a rajzfilmsorozat 11. évadában Lois exbarátja sznob feleségének. A sorozat a FOX csatornáján látható, a 11. évad pedig szeptember 30-án indul, és más ismertebb személyek is játszanak benne epizódszerepet, például Johnny Depp és Kellan Lutz.
Forrás: EW

Elizabeth Banks az olasz 'IO Donna' magazin címlapjára is felkerült. Így nyilatkozik arról, hogyan változtatta meg életét az Éhezők Viadala:
- Nos, rengeteg új, fiatal rajongóm lett, amiért nagyon hálás vagyok. Effie Trinket hihetetlen népszerűséget és figyelmet hozott számomra. Ő egy olyan karakter, akit jó móka eljátszani is - ez pedig hab a tortán.



1 megjegyzés: