2012. július 23., hétfő

Josh elszólta magát :)

Az Access Hollywood egy rövid videóinterjút készített Josh-sal a műsort követően:


A videóban Josh arról beszélget a hölggyel, hogy még nem tudja, hova fogja rakni lakásában a szörfdeszkát, új lakást vett, és még nem mindent csomagolt ki, de szeretné majd szörfözésre használni a deszkáit. Legalábbis, ha elázik a lakás, akár szörfözhet is rajta :)) A hölgy kérdésére, miszerint szokott-e szörfözni, Josh azt a választ adja, hogy próbálta már néhányszor, de saját szörfdeszkája még nem volt.
A riportercsaj rákérdez, hogy az Éhezők Viadala pénzből vette-e a lakást: határozottan jól jött az a pénz, nyilatkozta Josh.
Hogy érzi magát ebben a hihetetlen filmben, és mit szól ehhez a sikerhez, amit elér általa? Már régóta dolgozik hasonló filmeken, de nagyon nagyszerű az egész, és nagy megtiszteltetés számára minden hasonló elismerés. Amúgy pedig szereti a könyveket, a karaktereket is nagyon, úgyhogy boldogabb nem is lehetne.
Mit szól a következő film új karaktereinek szereplőválogatásához? Szuper izgatott vagyok. Szerintem Jena Malone fantasztikus, Amanda Plummer és Philip Seymour Hoffman is zseniális, aki egyik kedvenc színésze is egyben.

4 megjegyzés:

  1. Az is lehet, hogy Josh "bénázása" miatt jelentették be, mert amúgy később akarták volna:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy van benne valami :D De ugyanakkor az is érdekes, hogy fel sem tűnik Joshnak, hogy "hopsz elszóltam magam" :D Csak nyomta tovább szöveget XD Lehet ő már abban a tudatban élt akkor, hogy már hivatalos :D Minden esetre tök aranyos :D

      Törlés
  2. Lehet hogy direkt így volt eltervezve! :D

    VálaszTörlés