2015. március 4., szerda

Frissítve: Szétszakíthatatlan barátságok - Újabb hosszú részlet a Kiválasztott 1. rész készítéséről

Újabb hosszú - ezúttal 5 és fél perces - részlet került elő a Kiválasztott 1. rész készítésének dokumentumfilmjéből. Fordítás csak délután/kora este - feltéve, hogy van rá egyáltalán igény - addig is a videó:



UPDATE! Immáron fordítással, illetve ezúttal is egy "bővebb összefoglaló"szerűséget mellékelek. Viszont az időközben a videó végéig elkészült!! Remélem, örömmel fogadjátok!!


Liam Hemsworth: Nagyon jó volt újra együtt dolgozni a többiekkel, olyan volt, mint amikor nyári szünetről visszamegy az ember a gimibe. Egész nap együtt lógtunk, és egy kicsit dolgoztunk is.
Josh Hutcherson: Nagyon izgatott voltam, hogy belekezdhettünk a Kiválasztott filmekbe, mert a karakterem egy igazán sötét, veszélyes úton indul el. Végre megőrülhetek. De jó volt, hogy ezeket az intenzív jeleneteket olyan emberekkel forgathattam, akiket már évek óta ismertem. 
Woody Harrelson: Kifejezetten izgatott voltam, hogy ismét együtt lehetek a bandával, nagyon szeretek együtt lenni a srácokkal.
Willow Shields: Hihetetlen volt leforgatni ezeket a filmeket. Minden, ami történt, tökéletes volt. Ahogyan évről évre idősebb lettem, egyre közelebb kerültem Jenhez, mert úgy érzem, ahogy egyre idősebb leszek, egyre több közös témánk van. Nagyon jó vele lenni, persze tudom, hogy mindenki mondja, hogy milyen vicces, ugyanakkor nagyon okos is és kifinomult és intelligens, szóval csodálatos volt vele dolgozni. 
Liam Hemsworth: Keresve sem lehetne jobb embert találni a közös munkára, mint Jen, mert hihetetlenül tehetséges. Ő az egyik legjobb barátom, Josh-sal együtt mi hárman nagyon közel kerültünk egymáshoz. 
Jennifer Lawrence: Mi hárman a legjobb barátok vagyunk, szóval [ezúttal] hiányzott Josh, de nagyon szerettem dolgoznia Liammel is, mert nagyon jó színész, tökéletes Gale szerepében és erőlködés nélkül teszi a dolgát. 
Josh Hutcherson: Mindhármunknak külön lakókocsija volt, pedig mindig egy helyen voltunk mindhárman, így állandóan cipelni kellett a cuccainkat.
Liam Hemsworth: Nagy szerencse, hogy együtt dolgozhattam Jennel és Josh-sal, de az egész stábbal nagyon jó volt együtt dolgozni. A stáb nagy része nem változott az első film óta és nagyon erős kapcsolatok születtek. 
Willow Shields: Francis-szel annyira jó együtt dolgozni. Nem zavarja, hogy egész nap ökörködünk a forgatáson és jól érezzük magunkat, ő is velünk szórakozik.
Josh Hutcherson: [Francis] nagyon jól kommunikál és van egyfajta higgadt magabiztossága, nagyon jól kezeli a felmerülő problémákat és a mi őrült energiáinkat a forgatáson.
Woody Harrelson: Francisnek hatalmas belső nyugalma van és azért mondom ezt, mert hozzánk kell is türelem. Olyanok vagyunk a forgatáson, mint egy falka kutyakölyök. Állandóan idétlenkedünk, poénkodunk, szóval kell minket kontrollálni.
Elizabeth Banks: Nagyon jó olyan emberekkel tölteni a napokat, akik mind tökéletesen alkalmasak a szerepre, mindenki a maximumot nyújtja. Így aztán minden nap úgy jelenünk meg a forgatáson, hogy jól akarjuk érezni magunkat és le akarjuk nyűgözni egymást.
Jennifer Lawrence: Ami igazán érdekes ezeknél a filmeknél, hogy közöttünk már kialakultak a kapcsolatok, és nagyon mások vagyunk, mint az elején.
Josh Hutcherson: Azért vártam már nagyon ennek a kötetnek a forgatását, mert itt végre már én is megmutathatom a karakter szenvedélyességét, mert ilyet korábban nem tehettem, hogy magamból kikelve őrjöngök egy kórházi ágyon. Ehhez jó színészi képességek kellenek.
Woody Harrelson: Katniss haragszik Haymitch-re, mert a Futótűz végén a Kapitólium foglyul ejti Peetát és fél, hogy mi lesz vele.
Jennifer Lawrence: Katniss nem hajlandó szóba állni Haymitch-csel, mert őt okolja Peeta elrablásáért. Az pedig, ahogyan Effie megpróbál beilleszkedni a 13. körzet életébe, ami nagyon érdekes.
Elizabeth Banks: Ebben a filmben már sokkal nagyobbak a tétek, sokkal komolyabb a hangulat, mégis nagyon jól szórakoztunk a forgatás során.
Liam Hemsworth: Mindenkivel, akivel közös jeleneteink voltak, nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jó barátokká váltunk az elmúlt évek során. Woody-val és Elizabeth-tel is nagyon jó együtt dolgzni, nagyszerű energiáik vannak és fantasztikusan tehetségesek. Mi gyakran poénkodunk a forgatás során és sokszor megbeszéljük, hogy még egy ilyen forgatásunk biztos nem lesz, amelyen ilyen jól fogjuk majd érezni magunkat.
Jeffrey Wright: A film nagyságrendje ellenére végül nagyon jó barátok lettünk és ezt a történetet sok-sok humorral fűszerezve meséljük el, szóval ez egy igazán ideális élmény volt, olyan, amilyet nem lehet egykönnyen megismételni. 

3 megjegyzés:

  1. Részemről nagyon örülnék egy fordításnak, ha meg tudod tenni.köszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oks. Most már előbb összerakok egy másik anyagot, de igyekszem még ezt is megcsinálni ma este, ha belefér.

      Törlés
    2. Hálás köszönet Ancsi.

      Törlés