2015. március 28., szombat

Innen-onnan

Megint jókora egyéb anyag gyűlt össze a sorozat szereplőinek, készítőinek egyéb projektjeiből, érdemes rászánni egy bejegyzést és néhány percet.

Jennifer Lawrence-t az utóbbi időszakban a Serena egyik New Yorki vetítésén és annak after-party-ján fotózták, de vannak új képek a Joy forgatásáról is:


 



Két gyors hír még Jennier Lawrence kapcsán:
  • Az egyik az X-men filmekkel kapcsolatos, Jennifer ugyanis ezen az ominózus fentebb is említett Serena vetítésen arról beszélt az MTV-nek, hogy az X-Men: Apokalipszis lesz az utolsó X-Men filmje. Ezt 2016. májusában láthatják majd a rajongók.
  • A másik az It’s What I Do: A Photographer’s Life of Love and War [korábban ITT olvashattatok róla] című film kapcsán került elő, mégpedig egy újabb Éhezők Viadala vonatkozás, amely szerint A Kiválasztott forgatókönyvírója, Peter Craig írja majd ezen film forgatókönyvét is.

Elkezdődött a munka a Josh Hutcherson közreműködésével zajló Project Imagination: The Trailer kapcsán is, megjelent ugyanis a felhívás a kisfilmek készítésére, mégpedig Josh-sal a főszerepben:


Illetve van Josh-ról két forgatási képünk is a Késik a szüret forgatásáról, amelyről épp legutóbb olvashattunk, de ezek szerint már zajlik is a forgatása.

Forrás és még egy ITT

Holnap este kerül megrendezésre a Kids Choice Awards, amelyben több kategóriában is jelölt a sorozat. Még lehet szavazni ITT, aztán a következő Innen-onnan rovatban majd hozok képeket a díjátadóról, amelyen a hírek szerint Liam Hemsworth biztosan részt vesz majd.





Az ezen a héten 44. születésnapját ünneplő Francis Lawrence (akire kinti társaink a "fandom királyaként" hivatkoznak :) személyét jelölték meg az idei Cinema Con Award Az Év Rendezője díjára.

Ugyanitt díjat kap majd Elizabeth Banks is, aki Az Év Feltörekvő Filmese kitüntető címet szerezte meg. A CinemaCon április 20-23. között kerül megrendezésre, várhatóan akkor adják majd át Francis és Elizabeth díját.





Willow Shields ugyan még nem tör ekkora babérokra, de a maga világában ő is megállja a helyét. Ő jelenleg a Dancing With The Stars-ban menetel előre becsülettel. Az első héten cha-cha-cházott párjával, Mark Ballas-szal, de ettől izgalmasabb, hogy bemutatkozó kisfilmjükben Willow Effie-ként jelenik meg, és kisorsolja magának a párját, ám Ballas váratlanul önként jelentkezik partnernek :D Tök aranyos kisfilm, érdemes megnézni! A videóban, ahol ezt is láthatjátok, megnézhetitek a páros első produkcióját, amelyre ugyan nem kaptak túl sok pontot (a kintiek szerint csúnyán alulpontozták őket), ám a nézők szavazatainak köszönhetően nem csupán megmenekültek a kieséstől, de a héten "védettségük" is volt. Íme az első heti bemutatkozó kisfilm, tánc és az azt követő pontozás és beszélgetés:


A második adásban a páros argentin tango-t táncolt, ötletes szerelésben és kivitelezésben, és erre több pontot is kaptak. A műsor tehát számukra jövő héten folytatódik, én pedig ígérem, be is számolok róla minden ilyen bejegyzésben!


A következőkben egy Sam Claflin fotósorozatot nézhettek meg a GQ-ból. Az ehhez tartozó cikket ugyan nem fordítom le, de előkerült két másik interjú is, amelyeknek vannak Éhezők Viadala vonatkozásai, ezeket jövő héten várhatóan olvashatjátok majd az oldalon. Addig is vizuális élményértékben részesülhetnek Sam rajongói, akik ritkán láthatják ilyen lazának kedvencüket:



Forrás: GQ

Natalie Dormerről és Gwendoline Christie-ről is van képünk, mégpedig a Trónok Harca 5. évadának brit premierjéről. Sőt, a két hölgyről közös fotó is készült:


Forrás: Getty Images

Natalie Dormerről két új jelenetfotónk is van a Trónok Harcából.


Isabelle Fuhrmant és Evan Rosst is láthatjátok az All The Wilderness nemrégiben megjelent filmrészletében:


Alexander Ludwigról van egy dögös promóképünk a Vikingekből és az érdeklődők megnézhetik a sorozat 3. évadának beharangozóját is, ami ugyan nagyon klasszra sikeredett, de mivel Alexander Ludwigról csak vágóképek vannak benne, nem ágyazom be, viszont akit érdekel, ITT megnézheti.



Következzenek egy mondatos gyorshíreink is:
  • Egyes híresztelések szerint a Csillagok Háborúja készítői Francis Lawrence-t szeretnék megnyerni a IX. rész írására és rendezésére. Ha ez így van, az Erő Legyen Francis-szel, bár ha A Remény Sem Hagyta El Soha, akkor szerintem, itt sem lesz gond ;)
  • Ryan Murphy Twitteren jelentette be, hogy Wes Bentley állandó szereplő lesz az Amerikai Horror Story: Hotel című sorozatának következő évadában.
  • Leven Rambint a Törvény nevében 2. évada egyik epizódjának forgatásán kapták lencsevégre, a Just Jaredben vannak róla nem túl jó minőségű képek.
  • Szintén Leven Rambinhoz kapcsolódik a hír, miszerint a színésznő szerepelni fog a Dr. Del című független sorozat pilotjában is. 

6 megjegyzés:

  1. A Késik a szüretes kép jobb szélén a fehér ruhába a csaj nem Selena Gomez? :) Egyébként tök cuki a képeken Sam :D És örülnék, ha Francis Lawrence rendezné a következő Star Warsot. :))

    VálaszTörlés
  2. Natalie nagyon jól néz ki. A Star Warst meg már nagyon várom. Mondjuk az elég fura,h a 7 film sem jött még ki,de már azon gondolkoznak ki rendezze a 9.részt.

    VálaszTörlés
  3. esetleg be tudod linkelni Sam ehhez a fotósorozathoz tartózó interjúját? előre is köszi:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Íme, KATT IDE
      A másik két interjúból is le vannak már fordítva az idevágó részletek, a héten érkezik a bejegyzés!!

      Törlés
  4. Nagyon szépen köszönöm!! és várom:) Sam-ből sosem elég:D

    VálaszTörlés