2015. március 17., kedd

Innen-onnan

Újabb adag egyéb hírem van, bár most döbbenetes módon Jennifer Lawrence hírem nincsen, de remélem, a Hemsworth tesók és Josh Hutcherson kárpótolnak majd minket :)

Elsőként Hemsworth tesókat nézhetitek meg a Saturday Night Live adásának videójában, ahol alapvetően Chris volt a sztárműsorvezető, aki bevezető monológjába bevonta tesóit is :)


Úgy tűnik, Josh lassan valóban továbblép az Éhezők Viadalától. Két újabb szerepről is találtam hírt az elmúlt napokban.
  • Két évvel ezelőtt világszerte sok embert vonzott a mozikba Jules Verne A rejtelmes sziget című regényének modernizált változata. A producerek most egyszerre két folytatást rendeltek. Az Utazás a rejtélyes szigetre 2. és 3. részét egy időben forgatják 3D-ben, de a filmeket két egymást követő évben mutatják be. Forrás: Hír3
  • Josh szerepelni fog a John Steinbeck Késik a szüret című regényének filmadaptációjában, amelynek rendezője James Franco lesz. A történet 900 bevándoró munkásról szól, akik Kalifornia almatermő vidékein lázadnak fel földbirtokosaik ellen. A filmben Josh egy Vinnie nevű karaktert alakít majd.



Julianne Moore a Harper's Bazaar 2015. áprilisi számának címlapjára került, amit most megmutatok nektek. A címlap kapcsán készült fotósorozat, annak képeit is itt láthatjátok és interjú is, ez utóbbit is tervezem fordítani várhatóan a napokban.




Julianne Moore idén lesz látható a Freeheld című filmben, amelyben egy női pár küzd az azonos neműek jogainak elfogadtatásáért. Ebből a filmből egy poszterünk és néhány jelenetfotónk van:




Willow Shields egy 'tiszta vizet mindenkinek' kampányban vesz részt, erre készült az alábbi videó vele:



Következzék két előzetes:

A Trónok Harca 5. évadának előzetesében Natalie Dormer és Gwendoline Christie is felbukkan:


A Netflixen látható Daredevil című sorozatról már olvashattatok párszor, talán jelenetfotónk is volt a benne szereplő Elden Hensonról, most végre egy előzetest is láthatunk belőle:


Új projektek a sorozat szereplőivel, avagy egy mondatos kishíreink következnek:
  • Elizabeth Banks az HBO eddig még címmel nem rendelkező "nemek harca" jellegű sorozatának főszereplője lesz és Billie Jean King karakterét alakítja majd, míg a férfi főszereplő bőrébe Bobby Riggs bújik.
  • Alan Ritchson egy nyári szórakoztató műsorban szerepel majd, amelynek címe I Can Do That! A műsorban Ciara, Joe Jonas és sokan mások is részt vesznek majd.
  • Meta Golding az NBC Love is a Four Letter Word című drámájában lesz látható. Diana Son történetében a házasságbeli nemi szerepeket, versengést, szexualitást illetve ezek különbözőségét mutatják be három különböző házaspár életét figyelemmel kísérve. A filmben Golding egy sikeres ügyvédet alakít, aki egyben két gyermekes anya is és a Rockmund Dunbar alakított Nick nevű karakter volt felesége.
  • Stanley Tucci írásra és rendezésre adja a fejét. Egy most előkészületben lévő Final Portrait című filmet készít majd el, amelynek főszerepét Geoffrey Rush alakítja majd. A film egy James Lord nevű amerikai kritikusról szól, aki úgy dönt, portrét ül barátja, a svájci festő Alberto Giacometti előtt. Nincs azonban felkészülve a festő igényességére, így a portré elkészülte erőteljesen igénybe veszi majd barátságukat.

2 megjegyzés:

  1. Úgy tűnik nem csak Josh, de mindenki más is továbblépett, más projektekben kamatoztatja tehetségét. Kicsit szomorú, de persze örülünk a további sikereiknek! :)

    VálaszTörlés
  2. Én bírom gwendoline-t, bár lehet hogy csak a trónok harca béli karaktere jön be nekem, nagyon kíváncsi vagyok hogy hogyan fogja kamatoztatni tehetségét a kiválasztottban

    VálaszTörlés