2015. március 20., péntek

Mi lenne a szereplők specialitása egy Éhezők Viadalán?

Még a Kiválasztott 1. rész sajtókonferenciáin készültek ezek a videók, amelyek azonban csak mostanában kerültek elő. Azért gondolom, nem csak én nézem őket örömmel. Ezúttal a címben feltett kérdésre válaszoltak a színészek egy szintén be nem ágyazható videóban. Az eredeti videóért katt a képre.


Natalie Dormer: A nevem Dormer, a természetem pedig ennek megfelelő, szeretek aludni (egyes nyelveken, pl. franciában a 'dormir' ige az alszik) és ha kell, bárhol el tudok aludni. Ez nem egy hasznos képesség, de esetleg átaludhatnám az egészet és csak akkor kelnék fel, amikor az utolsó ágyúdörrenés is elhangzott.
Sam Claflin: Én nem vagyok egy erőszakos típus, szóval szerintem kivárnék a végéig, majd hátulról ledöfnék valaki csukott szemmel. Én mindig is megpróbáltam kimaradni a verekedésekből és igyekeztem megakadályozni, hogy mások verekedjenek, Mindig is idegesítő kölyök voltam, aki azt mondta, "Srácok, ne verekedjetek! Öleljétek meg egymást!"
Stanley Tucci: Nem is tudom. De egész jól lövök puskával. Szóval, mondjuk ez [lenne a specialitásom].
Francis Lawrence: Nem tudom, ezt már a Futótűz sajtókörútján is kérdezték és akkor azt mondtam, hogy talán és is azt csinálnám, amit a morflingfüggők, hogy addig bujkálnék, amíg mindenki más meghal.
Julianne Moore: Én lefeküdnék, hogy meghaljak, én nagyon-nagyon gyáva vagyok ehhez.
Elizabeth Banks: Én szerintem megpróbálnék mindenkivel szövetséget kötni. Én nagy szövetséges vagyok. Szóval ezt tenném.
Forrás: Cosmopolitan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése