2015. március 7., szombat

Bónusz kisfilm a Movies On Demand-től

Komolyan mondom, néha már kihívás követni. Újabb kisfilm, elviekben a Movies On Demand bónusza és nem is a szokásos DVD-s háttér előtt vannak a szereplők, szóval ezek a részek nem is biztos, hogy rajta lesznek a DVD-n. Ehhez fordítást is kaptok, bár igazából egy általános ízelítő a filmhez.


Elizabeth Banks: Az Éhezők Viadala arról szólt, hogy gyerekeket küldenek életre-halálra harcolni egy Arénába. A Futótűzben a korábbi győzteseknek kellett egymás ellen harcolniuk, és abban már több volt a politika, sokkal felnőttesebb film volt. Most viszont már nincs Viadal, most már minden élesben zajlik. Az események most már mindenkit érintenek, Effie-t is. 
Donald Sutherland: Snow veszélyes ember. Ezt már Az Éhezők Viadala óta tudjuk. Gyilkol, de nem ok nélkül öli meg az embereket. Megvan az oka rá.
Liam Hemsworth: Gale a lázadás vezetői között találja magát. Az az alapvető feladata, hogy bátorítsa Katnisst, és hogy támogassa ennek a lázadásnak a vezetése során. Az a céljuk, hogy megküzdjenek a Kapitóliummal.
Francis Lawrence: Nem mondanám, hogy más a hangulat, inkább úgy fogalmaznék, hogy eltávolodunk a Viadalok világától és attól a sablontól, amely az első két filmet jellemezte, amikor kiválasztották a játékosokat, elutaztak a Kapitóliumba, kiképzéssel készültek a Viadalra. Most egy igazi felkelés és háború küszöbén állunk. Szóval nem mondanám, hogy komoly változások vannak, hiszen ugyanazok a karakterek, a történet, csak egyre nagyobbak a tétek, komolyabbak a motivációk és nagyobb a dolgok hatása is. 
Willow Shileds: Mindenki szeretni fogja a filmet, mert van benne szerelem, akció, ez egy szívből jövő történet, amelyben Katniss kiáll a családja és a szerettei mellett, és ez szerintem olyasmi, amit mindenki nagyon élvezni fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése