2015. március 26., csütörtök

Natali Dormer a Self magazin címlapján

És persze egy cikk is jelent meg ennek kapcsán, amelynek egy rövidebb Éhezők Viadala vonatkozása is van.


... 2013-ban vállalta el az Éhezők Viadala sorozatban, a félautomata fegyverrel rohangáló propagandafilmesből lett lázadó, Cressida szerepét. A szerep megkövetelte, hogy minden reggel 5-kor megjelenjen a munkában, hogy leborotválják fél fejét és bonyolult műtetoválásokat helyezzenek el a fejbőrén. Aztán, miután 12 órán keresztül forgatta az akciójeleneteket, egy újabb órán át kondizott vagy Atlanta dombos utcáin futott - itt forgatták a filmet - és intervall edzéseket is végzett az egyik helyi konditeremben. Mindössze ennyi elég volt, hogy felkészüljön a 2014-es London Marathonra. "Amikor mostanában, visszagondolok, az jár az eszemben, hogy hogy a francba csináltam én ezt meg?" - mondja.

Jogos kérdés - azok számára legalábbis, akik nem ismerik a 33 éves színésznő kifogyhatatlan energiáit. Végtére is soha nem futott korábban ilyen hosszú távot. Még az előtt nevezett be a London Marathonra, hogy megtudta volna a Kiválasztott 1. és 2. részének forgatási menetrendjét, amiből kiderült, hogy hajnalonta meg kell majd jelennie a forgatáson.
- A túlélési stratégiám lényege az volt, hogy szunyókáltam egyet ebéd után. - mondta Dormer. A forgatás és az edzés összeegyeztetése elsőre őrületnek tűnt, ám utólag kiderült, hogy jobban nem is alakulhatott volna. - A Kiválasztott 2. részében gyakorlatilag csak fel-alá rohangálok egy nehéz páncéllal a mellkasomon és egy félautomata fegyverrel a kezemben - meséli a filmről, amely idén ősszel kerül a mozikba. - Nem tudom, hogyan lettem volna képes lépést tartani Liam Hemsworth-szel és Sam Claflinnel, ha nem lettem volna életem formájában.
Forrás: Self.com

Az ugrás után még képek és egy a fényképezés kulisszái mögötti videó!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése