2015. március 13., péntek

Josh Hutcherson ABC News interjú

Tudom, hogy Josh-ból sosem lehet elég, úgyhogy jöjjön egy újabb interjú - bár ezúttal már csak részlet. Mivel Josh új projektje nem annyira az oldal témája, ennek ellenére már többször érintettük, most már azokat a részeket nem fordítom. Így ugyan kicsit rövidebb lett az interjú, de ennyi jutott mostanra :)



A 22 éves színész, aki immáron Hollywood elitjéhez tartozik, elmondta az ABC News-nak, hogy még egy ilyen komoly figyelem övezte franchise esetén "sem csak erről szól az élet" és van lehetősége a kikapcsolódásra.

- Minden áldott nap, ha elmegyek itthonról, vagy öten felismernek és kérnek egy közös fotót. - mondta. - Ez őrület és nagyon durva, mert erre a figyelemre nem vágyom, csak filmet szeretnék készíteni, de megbirkózom vele. És őszintén szólva nem olyan rossz ám. 
- Ha olyankor megyek be egy középiskolával szemközti áruházba, amikor a diákokat kiengedik, akkor nagy bajban vagyok. De ha simán csak sétálok az utcán egy nem túlzottan fiatalos környéken, akkor minden rendben.

Hutcherson egyedi módon igyekszik elkerülni a reflektorfényt. 
- Alapvetően idősebbekkel járok szórakozni. - mondja nevetve. - Idősek otthonába járok, bingószalonokba, Denny's-ben eszek és nekem így jó! Hát így szórakozom mostanság.

A négy kasszasiker film közül az első 2012-ben jelent meg, Hutcherson azóta nagyon közeli barátságot kötött főszereplő társaival, például Jennifer Lawrence-szel és Liam Hemsworth-szel és ez a "család" az, ami a legjobban fog hiányozni a fiatal színésznek, amikor novemberben a Kiválasztott 2. részének megjelenésével minden véget ér. 
- Nagyon hiányozni fog, hogy együtt legyek a többiekkel. - mondta. - Még mindig nagyon közel állunk egymáshoz és viszonylag rendszeresen találkozunk. Amikor az ember forgat, hónapokon keresztül naponta több, mint 12 órát eltölt a másikkal. És kicsit szomorú, mert nagyon élveztük a közösen eltöltött időt, ami a végéhez közeledik. Ugyanakkor szerintem mindenki készen áll arra, hogy mind karrierjében, mind pedig a magánéletében továbblépjen.

Ami viszont nem fog neki hiányozni:
- Örülök, hogy végre elfelejthetem a szőke hajszínt! - mondta. - Ez volt az egyetlen mindvégig, amit nem szerettem. Hogy újra meg újra befestették és kiszőkítették a hajamat, nem az én világom volt!
Forrás: ABC News

5 megjegyzés:

  1. A cikk szuper volt, köszönjük!:* (egyébként nem kötözködni szeretnék, de az ott nem BBC News, ABC News helyett?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké,értem csak mert én olyanról hallotam, de mindegy, elhiszem,neked:)

      Törlés
    2. Akkor most tudod, hogy ilyen is van :) - Ha elírtam volna, javítom és megköszönöm, de most nem ez volt a helyzet.

      Törlés