2015. március 18., szerda

Íme a Kiválasztott 2. rész hivatalos logo-teasere

A képi anyag nem új, annyi, hogy vannak alatta szövegek (igyekszem fordítani), amelyek az előző részekből és - vélhetően - az utolsó filmből vannak:


- Üdvözlünk a 74. Éhezők Viadalán!
- Önkéntesnek jelentkezem!
- Csak egy jó műsort akarnak! 
- Katniss Everdeen, a lángra lobbant lány!
- Megmentettél minket, tudom.
- Ne feledd, ki az igazi ellenség!
- Ki kell irtani őket!
- Ma este fordítsák fegyvereiket a Kapitólium ellen!

És akkora izgalomban voltam, hogy a poszter nem is tűnt fel (oké, valszeg, mert ugyanolyan tényleg, mint a rajongóiak). Íme a HIVATALOS Kiválasztott 2. rész teaser-poszter. Kicsit búcsúzós hangulatú lett a jelmondata :(
"A tűz örökké égni fog!"

Na, ki mit gondol?

5 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik, hogy a logo alatt halljatjuk a filmekből ezeket a mondatokat! És az utolsó mondat nekem nagyon tetszik, főleg ahogy mondja! :) és a tudat, hogy ez lesz az utolsó rész, hát hogy is mondjam nagyon elszomorító! :( de ettől függetlenül nagyon várom! :)

    VálaszTörlés
  2. Hát, erre számítottunk, láttuk is már. És olyan korán vagyunk még, hogy jó ez így is. Én nem csalódtam. (mondjuk nem is számítottam többre)

    VálaszTörlés
  3. Hiányozni fog ez törtènet megváltoztatott

    VálaszTörlés
  4. Ez a szlogen már most elszomorít, pedig csak egy mondat. Bele se merek gondolni mi lesz velem a moziban a film utolsó perceiben ... ! :(

    VálaszTörlés
  5. Hát én most teljesen oda vagyok,nekem nagyon tetszik!Kedvet csinált az utolsò rèszhez(na nem mintha amùgy nem vártam volna),és megint elrepìtett a hunger games feelingbe! :)

    VálaszTörlés