2015. március 3., kedd

"Valami" Kiválasztott 2. rész anyag tényleg várható a Lázadó előtt

Pár hete a Projection List már megjövendölt egy Kiválasztott 2. rész előzetest, akkor az Adeline Csodálatos Élete előttre, most azonban egy újabb infó szerint a már Beavatott sorozat Lázadója előtt láthatunk valamit.

Képernyőkép a ProjectionList oldaláról

A hírt már egy - Lionsgate-től ugyan független forrás - mozi megerősítette, tehát ha készpénznek még mindig nem vehetjük, de kicsit erőteljesebben reménykedhetünk abban, hogy valamit már láthatunk két-három héten belül az utolsó Éhezők Viadala filmből.

A kintiek úgy logikáznak, hogy ez a valami legrosszabb esetben egy mozgó logó, de mivel olyat már az első film végén láttunk, az némileg csalódást okozna. A legigazibb egy normál trailer vagy teaser lenne (vagyis valamiféle hosszabb-rövidebb előzetes), de ez meg túl szép lenne ahhoz, hogy igaz legyen, így legvalószínűbbnek valami tavalyihoz hasonló Kapitólium TV-s anyag tűnik. Személyes véleményem szerint nem, mert a háborúnak a propagandaháború része lezárult (bár olyat el tudok képzelni, hogy Snow elnök közli, hogy novemberben kötelezően megtekintendő moziznivalónk van...). Mindenesetre kíváncsi vagyok, de még mindig nem élném bele magam semmi izgibe.

1 megjegyzés:

  1. Rendes trailer még túl korai, ez tuti. Vagy egy max. fél perces kedvcsináló, vagy logó lesz ebből.

    VálaszTörlés