2015. március 12., csütörtök

12 indok, amiért a 13. körzet optimális nyaralási cél lehetne

Na, nem mintha ma optimális nyaralóidő lenne, de ez a bejegyzés majd hátha meghozza a kedvünket :) Hát időnként agyalok rajta, ki az, aki ennyire elvont dolgokat bír kitalálni, de nem ez a lényeg. Nevetni jó, a nevetés gyógyít, vagy ha más nem, feldobja az ember napját, szóval ennek a bejegyzésnek is ilyen célja tud lenni. :) A Buzzfeed most 12 olyan indokot sorol fel, amelyek azt bizonyítják, hogy a 13. körzet igenis optimális nyaralási úticél is lehet. Hogy nem hiszed? Hát íme:

1. Itt senkit nem érdekel az alakod!

Aggódsz, mert nem vagy elég vékony? SENKI nem fogja még csak sejteni sem ezekben az egységes szürke kezeslábasokban. Mivel ez az egyetlen elfogadott öltözék ezen a vidéken, azon sem kell görcsölnöd, mit pakolj és mit ne :)

2. A hely biztonságos!

Ha a biztonság fontos szempont utazásod megtervezésekor, akkor szerencséd van! Mivel lakásai több rétegnyi szikla alatt találhatóak, a 13. körzet nagy valószínűséggel ellenáll az agresszív légitámadásoknak. Biztonság = 'családbarát'ság!

3. Nincs leégésveszély!

Mivel a 13. körzet teljes egészében a föld alatt helyezkedik el, nulla az esélye, hogy napsütés éri a bőrödet, így naptejre sincs szükséged. A fehérség királyság!

4. Nincs elhízásveszély!

Ez egy remek hely arra, hogy elkerüld a nyaralás alatti bosszantó súlygyarapodást, hiszen az ételadagok tápanyagtartalmát a hatóságok optimalizálják, így pontosan annyit ehetsz, amennyire szükséged van. Így az étkezés ráadásul fix áras.

5. Semmi alkoholveszély!

Mivel az alkoholfogyasztás szigorúan tiltott, nem kell amiatt aggódnod, hogy kínos fotókat töltesz fel nyaralásod alatt az Instagramra. Ha már régen tervezed, hogy igyekszel több vizet inni, a 13. körzet optimális hely, hogy rászokj a dologra.

6. Izgalmas a helyszín

A körzet minden belső terét maximálisan igyekeznek kihasználni, így egyfajta izgalmas katakomba-rendszerben barangolhatsz.

7. Együtt alhatsz barátaiddal!

A közösségi terek megfelelő kihasználása azt az érzetet eredményezi, mintha minden este átmennétek egymáshoz aludni a barátaiddal. Itt a tökéletes alkalom a szellemtörténetekre és a párnacsatára! Ugye hogy igazam van?

8. Fitnesszguruk örvendjetek!

Bár túrázni nem lehet, rengeteg lépcső van, amin fel le lehet rohangálni. Semmi nem égeti jobban a kalóriát, mintha többszáz lépcsőn kell menekülni egy közelgő rakétatámadás elől.

9. Nem jön elő az allergiád!

Allergiás vagy? Ez itt nem probléma. Itt nincsenek pollenek, nincs fű, fa, virág, kutya, macskából is egyetlen van az egész körzetben. Földalatti lakrészedben szabadabban lélegezhetsz és mélyebben alhatsz, mint valaha. [A szó szoros értelmében - haha.]

10. Végre lesz időd a hobbijaidra!

Mivel a területet nem hagyhatod el, rengeteg időd lesz a hobbijaidra és utolérheted magad olvasás terén is.
Vigyázz! A körzetben csak nagyon kevés haszontalan dolog van, így hozz magaddal mindent, amire szükséged van!

11. Sajátos szórakoztatási formák!

A 13. körzet által biztosított szórakoztatási formák között izgalmas bombatámadás és magával ragadó forradalmi beszédek találhatóak.

12. És ami a legjobb: Snow elnök nem tud bejutni.

Bármennyire is próbálkozik...
Forrás: Buzzfeed

1 megjegyzés: