2015. március 26., csütörtök

Filmajánló: Bérhaverok Alan Ritchsonnal

Aki a héten megy moziba, az is láthat Éhezők Viadala vonatkozást, a Futótűzben szereplő Alan Ritchson (Gloss-t alakította) is szerepel.

Egy balféknek is jár a boldog esküvő. Doug (Josh Gad) legalábbis ebben reménykedik, így menyasszonyának, álmai nőjének azt hazudja, hogy rengeteg barátja van, vagy hét vőfélyt szervezett már a legjobb cimbikből és a tanúja pedig a legeslegjobb haver lesz. A lagzi viszont vészesen közeledik, és Doug képtelen beújítani legalább egy balekot, akit otthon bemutathatna. Így jut el Jimmy (Kevin Hart) cégéhez. A nagydumás kiscsávó vállalata pont a Doughoz hasonló lúzerek miatt megy jól: hívásra régi iskolatársnak, gyerekkori pajtásnak adja ki magát, igény szerint tanú vagy vőfély. A lényeg, hogy hazudik, mint a vízfolyás, és mestere a sosem volt közös emlékek kitalálásának és előadásának. Ő szervezi össze azt a hét gyanús figurát is, akiknek az a feladata, hogy Doug legjobb barátainak képében megédesítsék pirulós és dadogós, de nagyon szerelmes hősünk élete nagy napját. De az is lehet, hogy végül inkább tönkre teszik. Port.hu


A lúzeres vígjátékok ugyan nem az én világom, de ha valaki megnézi a filmet, bátran írhat róla a bejegyzés alá kommentbe!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése