2014. augusztus 27., szerda

Új, dögös karakterposzterek!!!

Nem voltam eddig gépközelben, na de majd most kapaszkodjatok! Tény, hogy jobb, mint az előző sorozat, bár a szárnyak nekem nem tetszenek, pedig tudom, hogy azok a jelkép részei csak. Ja, és Katniss még mindig nincs, de ezek mellett ez sem tud letörni!!

Jól mondom, hogy ilyesmire várunk hetek, hónapok óta??? :)))




Forrás: District13.co.in

18 megjegyzés:

  1. Na, ezek szuperek! Katnisst úgy tűnik megint a trailerre tartogatják.

    VálaszTörlés
  2. Ja, és Gale-nek nagyon laza az "íja". :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, ilyen íjpuska-szerű.
      De én magától Gale-től alélok el, de segáz, ennyi nekem is jár néha :D

      Törlés
    2. Yep, Yep, Yep! :D Végre! :)
      Gale pedig...hát akkor aléljunk együtt :P :D

      Törlés
    3. Jaaaj, úgy szeretem, amikor jössz, mert Te mindig megértesz :)))

      Törlés
    4. Ez még férfiként is érthető. :)
      Nem mintha női fronton gyengébb lenne a felhozatal. Katniss, Johanna, Cressida... hmmm. :)

      Törlés
    5. Jaja, szereplőgárda fronton igencsak el vagyunk kényeztetve szerintem. Mindenki megtalálhatja, aki neki tetszik legalábbis, és jól is van ez így :)))

      Törlés
  3. Végre!! Nagyon bejönnek, bár tény, hogy kicsit hatásvadász a szárny a képeken, de legalább visszaidézi a drága indiánlányos posztert :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Viszont a Lionsgate munkái lassan felérnek a fanartokkal. Azért ez is durva, hogy egy ilyen mondatot kell leírnom, pedig még cinikus sem akarok lenni...

      Törlés
    2. És igazad van, látni, hogy talán valami hatással voltak rájuk is, hisz biztos van az óriási csapatukban, aki figyeli az ilyen dolgokat. Vagy mostanra ért be igazán bennük az az érzés, hangulat poszter szinten, ami a rajongókban már megvolt.

      A fenti kis szavazáshoz én hozzátenném Sam-et. Bármilyen eszméletlenül jóképű Liam és még ausztrál is, de nem veri nálam azt, hogy Sam angol :))

      Törlés
  4. Nekem bejönnek a szárnyak, szerintem nagyon ütösek lettek :) És Cressidának imádom a tetkóját! Tudom, hogy benne volt a trailer-ben is, de itt látszik igazán jól.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem a szárnyak a jelkép részei, mármint a mögöttük lévő fecsegőposzátához tartoznak. Gale íjpuskája nagyon menő, mindig is meg voltam babonázva az íjakkal/íjpuskákkal.
    Nekem is kell egy pontosan ugyan olyan. Most!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem én, meg írtam is fent, de akkor sem tökéletes, de szerencsére jelentősen azért nem rontják az élményértéket! :)

      Törlés
  6. Úristen, ezek nagyon jók!
    Gale a kedvencem, meg Cressida :) az a tetkó :)

    VálaszTörlés
  7. Wúáá! na ez igen (y) Remek lett mindegyik kép. Gale, Cressida Bogs kedvencek :D Viszont nekem Plloux és Gastor nem jön be annyira. A színészek. persze ízlések és pofonok xD Azért remélem nem nyugszik erős alapokon az a sejtésem, hogy ez sem fog folytatódni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt amúgy kivel lehetne még folytatni? Nekem úgy rémlik, kész vagyunk, csak Katniss hiányzik. Szóval lassan ő jön. :)

      Törlés
  8. WOW! Cressida jól néz ki :D Pedig általában az ilyen hajú lányoktól a falra mászom,de most vhogy bejön :) Én Gale-t nem bírom. Már nagyon várom,hogy Katniss-ről is előkerüljön egy hasonló kép :)

    VálaszTörlés
  9. Ezek olyan jók,megérte várni!!:-)

    VálaszTörlés