2014. augusztus 30., szombat

Julianne Moore az Empire magazinban

Az Empire magazin téli mozis kiadásában az Éhezők Viadaláról igazából pont annyi jelent meg online is, amennyit a napokban már olvashattatok, illetve annyi, hogy a Julianne Moore-ról szóló cikkben szó esik az Éhezők Viadaláról is. Ezt hozom most Nektek:


Julianne Moore nemrégiben visszatért a kiindulópontra, miután leforgatta az utolsó - két filmben látható - Éhezők Viadala kötet, A Kiválasztott egyik legfontosabb szerepét, amelynek során utolsó alkalommal játszhatott együtt a februárban elhunyt Philip Seymour Hoffmannal.

[A filmben] Moore Alma Coin elnök asszonyt alakítja, aki egyenrangú félként szerepel a Jennifer Lawrence alakította Katniss mellett. 
- A filmen végzett munkám zömét Phillel csináltam - mondja csendesen. Hoffman a barátja volt, és korábban együtt játszottak már a Boogie Nights-ban, a Nagy Lebowskiban és a Magnoliában is. - A jelenetei nagy részét leforgatta, szóval én is végeztem minden vele közös munkámmal... - hangja elcsuklik, ami után az Empire jobbnak látja témát váltani.

Biztosan nagyon élvezte a Woody Harrelosnnal közös munkát is, érdeklődünk (a páros korábban a The Prize Winner of Defiance, Ohio és a Versenyben az elnökségért című filmben illetve sorozatban szerepelt már együtt): 
- Óó, igen - mondja - Jó volt újra Woody-val dolgozni, néha el is felejtettük, hogy egy disztópikus fantasy-ben játszunk. Aztán, amikor valaki besétál leborotvált fél fejjel, és fura dolgok történnek a háttérben, akkor az ember azt mondja, "Ó, igen, hisz ez egy fantasy film!"

Moore Éhezők Viadalába vezető útja kissé kiszámítható volt, hiszen két gyermeke van. A színésznő egyik nyaralás során kapta fel a lánya által olvasott első Éhezők Viadala kötetet, miközben gyerekei ping-pongoztak. 
- Azt gondoltam, ez nagyszerű, a gyerekeim pedig szeretik ezeket a könyveket, szóval nekik nagyon izgalmas, hogy szerepelek ebben a franchise-ban. Általában olyan filmekben szerepelek, amelyeket meg sem nézhetnek! És mindketten szeretik Jennifer Lawrence-t is. Őt mondjuk nagyon-nagyon könnyű szeretni.
Forrás: Empire

1 megjegyzés:

  1. Már nagyon várom,hogy mit fog kihozni a karakteréből és hogyan alakítja majd.(Bár kétségem sincs,hogy a színészi játékával nem lesz gond:D)

    VálaszTörlés