2014. augusztus 7., csütörtök

Karakter poszterek nagy felbontásban

Most mindet nem szeretni ide feltenni eredetiben, azt már reggel láttuk, aki le szeretné tölteni a képeket, annak a QuarterQuellOrg Flickr oldalát javaslom (képekre kattintva jobb alsó sarok, lefelé nyílra kattintva töltődnek le a képek), viszont annyit megtettem, hogy kivágtam ezekből a nagyfelbontású képekből a tényleges karaktereket, azokat szúrom be ide, és lehet őket tanulmányozni közelebbről.


5 megjegyzés:

  1. Iszonyat kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek Effie jelenetei! Igaz, már az első két filmben is voltak pluszként beiktatott kisebb jelenetek, amik a könyvben nem szerepeltek, de ez szerintem más. Hiszen Effie egy az egyben (kivéve a legvégét) hiányzik az egész történetből. Azt gyanítom, hogy S.Collins biztosan besegített ezek megvalósításában. Izgalmas! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt már erről valamikor cikk, hogy nagyobb szerepe lesz Effie-nek. Majd megkeresem. Mindenesetre valamennyire Fulviát fogja helyettesíteni (aki Plutarch asszisztense), mert róla viszont nincs infó. Nem osztották ki a szerepet, nem reklámozzák, ha mégis, szóval passz. Kiderül majd :)

      Törlés
  2. Én biztos letöltöm őket,közelről még jobban néznek ki!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak bátran, azért tettem ki a linket, mert sejtettem, hogy van rá igény :)

      Törlés