2014. augusztus 10., vasárnap

Teen Choice Awards live stream linkek

Picit felhúztam az imént magam a Facebook csoportban, amiért valaki nem akart megosztani egy általa ismert Live Stream linket, úgyhogy rákerestem gyorsan és találtam vagy 6-ot. És ha már megtaláltam, kiteszem, hátha valaki innen is érdeklődik az események után.

Ami biztos, hogy a Teen Choice Awards hivatalos oldala élőben közvetíti a vörös szőnyeges bevonulást, amely közép-európai idő szerint 11 órakor kezdődik. 
Így van, ezen megy valami, de nem hinném, hogy a díjkiosztót is közvetítik.

Szintén jók szoktak lenni szerintem a YouTube-os stream-ek, ilyenünk is van ITT, ez hajnali 1-ig számol vissza, vagyis, ha jól következtetek ez a díjkiosztó gálát közvetíti majd. Nem ígérem biztosra, mert logikus lenne, ha azt akarnák, hogy elsőre az adott TV csatornán nézzék meg, de jónak tűnik, majd kiderül.
Hát, ez kamu volt, le is szedték szépen. 

Ami engem illet, én megbíznék az USTREAM-es linkben, az több premier alkalmával működött már jól, most is megbízhatónak tűnik, bár tény, hogy még nem él.
Elviekben van még lehetőség a TV.com-on és Twitch.tv oldalán is az események követérésre. (bár lehet, ezeken csak a tavalyit lehet visszanézni utólag, hmmm.)

Remélem, az érdeklődők találnak megfelelő csatornát, és azt is, hogy hozzászólásaikban, nem spoilerezik el, hogy miben győzött a sorozat, miben nem, mert reggel úgyis hozom a híreket. :) A vörösszőnyeges bevonuláson elviekben Josh Hutchersont elkaphatjátok, más megjelenéséről nem olvastam, de persze semmi nem kizárt. Ami engem illet, a 11 órát még megvárom, hogy ellenőrizzem, megy-e valamelyik stream, de a hajnali 1 órát már nem.

5 megjegyzés:

  1. Remélem hogy sok díjat nyernek! Hajrá ;)

    VálaszTörlés
  2. Szia. Hadd kérdezzem meg, hogy az a Facebook csoport, amit említettél a cikk elején, az az, ami az oldalsávban linkelve van? És, ha igen, lehet csatlakozni a csoporthoz, vagy csak az jöhet, akit meghívsz? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem én vagyok a csoport adminisztrátora, de szerintem mindenkit beengednek, aki jelentkezik.

      Törlés
    2. Ha nem menne simán a dolog, akkor még szólj, és adok neveket, kihez fordulhatsz!! :)

      Törlés