2014. augusztus 26., kedd

Nyúlfarknyi cikkecske A Kiválasztott 1. részéről az Empire magazinban

Na, megpróbálom idevarázsolni a cikket a magam eszközeivel - magyar nyelven, aztán az ugrás után megnézhetitek az eredeti, szkennelt verziót is.

RENDEZŐ: Francis Lawrence
FŐSZEREPLŐK: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Sam Claflin

- Fel nem merült bennem, amíg nem mondtad, úgyhogy most kicsit ideges is lettem. Szóval köszi. - Az Empire épp azt ecsetelte Sam Claflinnek, a Futótűz egyik feltörekvő tehetségének, aki a nehézségekkel küzdő Finnick szerepét alakítja, hogy Az Éhezők Viadala immáron eljutott arra pontra, hogy lassan nem egy egyszerű sikeres sorozat, hanem történelmi jelentősége lesz; egy olyan sorozat, amely egy generáció számára határozza meg a moziba járást. - Nagyon örülök, hogy egyikünk sem gondolt erre a forgatás során, de úgy vélem, igazad van. - mondja Claflin. - Csak az volt a célunk, hogy az első két film által meghatározott szintre felérjünk. Ha még az egész örökségén is gondolkodtunk volna, összeroppanunk a ránk nehezedő teher alatt. 
A Kiválasztott az, ahol a sorozat elkezd durvulni. Igen, sokkal durvább dolgok történnek benne, mint gyermekgyilkosság és állami zsarnokság. Hőseink, ahogyan azt Sam Claflin kifejti, "igen zord helyzetben vannak." Ahogyan Francis Lawrence fogalmaz, "Ez a történet a háború következményeiről szól. Nagyon fontos, hogy a végén ne ködösítsünk. A vége azért így sem az a kristálytiszta befejezés, amelyre az emberek egy ifjúsági sorozattól számítanak."
Forrás: Empire




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése