2014. augusztus 18., hétfő

A Lionsgate megerősítette az Éhezők Viadala vidámpark tervét

Picit gondban vagyok a témával, mert szerintem az Éhezők Viadala nem a vidámságról szól, de ha nem esnek át a ló túlsó oldalára, ahogyan EBBEN a cikkben korábban már olvashattátok, akkor akár jól is elsülhet a dolog.

Miután az Universal által Orlandóban (Florida) megépített Harry Potter Varázslatos világa olyan hatalmas sikert ért el, a Lionsgate is tervezi, hogy az egyik legnagyobb kasszasiker filmjének, az Éhezők Viadalának témája köré építtet egy vidámparkot. 

Forrás: SparkLife
Jon Feltheimer, a Lions Gate Entertainment Corp. elnök-vezérigazgatója megerősítette, hogy a stúdió meghozta a döntést, hogy életre kelti Suzanne Collins trilógiájából készült négy filmjének világát. 
- Négy kontinensen zajlanak a tárgyalások leendő partnereinkkel, hogy kitaláljuk, milyen látványosságokkal készüljünk parkjainkban és hogy milyen helyi szórakozási lehetőségeket tudunk majd biztosítani. - mondta Feltheimer múlt pénteken a 2015-ös év első negyedévének nyereségeit megvitató konferenciahívás alkalmával a jelenlévő elemzőknek.

Mivel ezek a parkok még csak a tervezés korai szakaszában vannak, az Éhezők Viadala rajongók [először] a jövő nyáron megnyíló vándorkiállítás alkalmával mélyülhetnek el Panem disztópikus világában. A sorozat utolsó, Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 2. részének 2015. november 20-i mozis bemutatója előtt a Lionsgate a Thinkwell Grouppal együttműködve egy vándorkiállítást indít majd útjára, amelyeken a Jennifer Lawrence főszereplésével játszódó filmek jelmezeit és kellékeit nézhetik majd meg a látogatók.

- Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ezen termékünket új üzletágakban is bemutassuk, hogy lehetőséget biztosítsunk a rajongóknak, hogy ők is átélhessék az általunk kínált élményeket, jelentős anyagi előnyökhöz juttatva ezáltal a Lionsgate-et. - nyilatkozta Tim Palen, a Lionsgate marketing igazgatója, utalva a stúdió által indítandó új vállalkozásra.

A Lionsgate nevéhez két másik ifjúsági kasszasiker sorozat is fűződik, az Alkonyat [ami Summit termék volt, csak a Lionsgate megvette a Summit-ot], amelynek utolsó filmjét 2012-ben mutatták be és a Shailene Woodley főszereplésével játszódó Beavatott-sorozat, amelynek következő fejezetét, a Lázadót 2015. márciusától láthatjuk a mozikban.

Feltheimer először tavaly novemberben beszélt az Éhezők Viadala-parkok lehetséges ötletéről.
- Két különböző területen közelítettük meg a lehetséges vidámpark elképzeléseket, amelyek a sorozat egyfajta kulturális hatását éreztethetik. - mondta akkor. - Izgatottak vagyunk ezen lehetőségek láttán és folytatjuk a tervek előkészítését.
Forrás: International Business Times

1 megjegyzés: