2014. augusztus 1., péntek

Fanmade lázadó poszter

Az egyik rajongói oldal szerkesztői készítették ezt a remek posztert, amely természetesen az előzetesből származik.

Forrás: Panempropaganda
És ha már előzetes, akkor az most kinn a Galaxis őrzői előtt látható. Hozzánk az augusztus 14-én érkezik, szóval jó eséllyel azt már majd itt is láthatjuk.
Ha addig is bárki belefutna az előzetesbe, ne titkolja el, melyik film előtt látta! :)

5 megjegyzés:

  1. Azt lehet tudni, hogy augusztus 14. után melyik film előtt lesz látható? Esetleg bármelyik film előtt vetítik a moziban? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Galaxis őrzői. De beleírtam a cikkbe :)
      Illetve garancia nincs rá, hogy pont az előtt lesz, most kint van úgy, szóval remény az van.
      De szerintem innentől bármelyik hasonló korosztályt érintő film elé bekerülhet. Én simán el tudnám képzelni a Feláldozhatók előtt (Lionsgate film), az Üldözött előtt (Philip Seymour Hoffman), de nem mindig érzek logikát abban, mi alapján reklámoznak filmeket, szóval ígérni nem ígérek semmit :)

      Törlés
  2. Ha megyek mostanában moziba, és netán leadnák az előzetest, jobban örülnék neki mint a filmnek amire beültem. :D Nem tudok betelni vele, annyiszor megnéztem már hogy az hihetetlen. :$ :D

    VálaszTörlés
  3. Nem igazán tudom, hogy működik ez, de szinkronos filmnél adnak le feliratos előzetest? Vagy addigra megcsinálják magyarul is a trailert? Valószínűleg megyünk a Galaxis őrzőire, remélem láthatjuk a Mockingjayt is.

    VálaszTörlés
  4. Persze, szinkronos film előtt is vetítenek feliratos előzetest!:) Úgyhogy van remény!;) Szinkronizálva viszont nem hiszem hogy lesz az előzetes, eddig egyik részé sem volt, de én nem is bánom, szerintem nem lettek eltalálva a magyar hangok, így én csak eredeti nyelven szoktam nézni. :)

    VálaszTörlés