2014. augusztus 20., szerda

Frissítve: Valami megint készül

A Lionsgate különböző rajongói oldalaknak kezdett küldözgetni egy-egy Fecsegőposzáta jelképpel és #OLTM utótaggal ellátott képet, amelyhez egy dátumot, mégpedig a holnapit (14.8.21) mellékelte, amelyből arra lehet következtetni, hogy valamilyen promóanyagot kapunk holnap.

Holnap amúgy kereken három hónappal leszünk a film előtt, szóval a meglepetés valahol várható is. (Az én visszaszámlálós rovatom még ma érkezik, mert azt könnyen be lehet időzíteni, én pedig nem egész nap vagyok gépközelben mivel nálunk ugye november 20. a premierdátum.)
Kommentben lehet tippelgetni, hogy vajon mivel készülnek, én egy - Katnisst ábrázoló - mozis poszterre számítok, most már az hiányzik nagyon a repertoárból, ugyanakkor, ha van alapja a hét eleji előzetes pletykáknak, a napokban arra is fény kellene, hogy derüljön.

De íme a nyomok, amelyeket a Lionsgate terjeszt.


UPDATE: Folytatódik a képek küldözgetése, district13.co.in-es e-mailcímről érkeznek, holnapi dátumra utalnak és egyre változatosabb helyeken jelenik meg a Fecsegőposzáta logo. Nekem még nem küldtek, ehh, de azért a reggel óta megjelentekkel bővítem a bejegyzést, és hozok még, ha lesz.


Na, van még kettő új, beteszem őket is, legyen teljes a sorozat.


4 megjegyzés:

  1. Remélem valami izgalmas anyag lesz, nekem is jól jönne egy mozis poszter :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem egy propaganda lesz amin már Katniss is rajta van. Már nagyon várom. Mondjuk a piszternek is nagyon örülnék ;)

    VálaszTörlés
  3. Huu nekem tök mindegy hogy mi de vmi jöjjön már!!! Egy poszter tényleg jól jönne Katnissel már eleget rejtegették :) Már tűkön ülök de szerintem nem csak én :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon várom már a Kiválasztott első részét. (Sajnos könyvben még nem olvastam,vagyis jelenleg nem is szeretném,mert nem akarom előre lelőnni a történet végét.) Ettől függetlenül nagyon remélem,hogy Johanna-nak nem lesz semmi baja:)
    Az oldal szerkesztőjének avagy szerkesztőinek pedig gratulálok ,nagyon szép,rendezett és igényes az oldal.
    Üdv.: Máté

    VálaszTörlés