2014. augusztus 17., vasárnap

Innen-onnan, 94.

Úgy látom, mostanra az új szerep hírek dominálnak majd, de egyebek is lesznek.
Például rögtön két előzetessel kezdünk, amelyek közül Sam Calflin Ahol a szivárvány véget ér című filmjének legújabb előzetese lesz az első. A filmnek még mindig nem tudni magyar bemutatójáról, engem viszont még mindig nem hagyott el a remény, hogy láthatjuk.


A másik a Vikingek 3. évadának előzetese, amelyen pedig Alexander Ludwig érdekelt.


Az új szerep híreket igyekszem egy csokorba kötni, ilyen felsorolás-szerűen. De azt már csak az ugrás után.


  • Jennifer Lawrence neve rengeteg film kapcsán felmerült az utóbbi időben. Elviekben láthatjuk majd a Joy című életrajzi drámában (ITT írtam róla). Többször felmerült a neve a Gary Ross rendezésében készülő Édentől keletre című feldolgozás és a Burial Rites című filmjében is főszereplőként (hírek ITT). Minden bizonnyal visszatér majd a következő X-Men filmbe is, amely Apokalipszis alcím alatt szerepel majd. Most pedig a Lionsgate The Glass Castle című filmjének főszerepéért zajlanak vele a tárgyalások. A film egy excentrikus művész anya és egy alkoholista apa rosszul működő házasságából származó lányának történetét mutatja be, és azt gondolom, nem kell magyarázni, hogy a stúdió miért is bízna meg a színésznőben annyira, hogy kezébe adja a szerepet. Kérdés persze, hogy lesz így egy éves pihenője Jennek, de ez már nem a mi dolgunk. :)
  • Úgy tűnik, folytatódik az az Utazás sorozat, amelynek két részében (Utazás a Föld középpontja felé, Utazás a Rejtélyes Szigetre) Josh Hutcherson is szerepelt. A sorozatnak egy harmadik és negyedik epizódot is terveznek, amelyhez a fiatal színész hivatalosan még nem csatlakozott, de a neve komolyabban szóba került már. 
  • Jena Malone neve a 2016-ban megjelenő Batman v Superman filmben merült fel, amikor néhány napja a film forgatásán fotózták. Egyelőre nem tudni további részleteket, milyen szerepben láthatjuk majd és egyáltalán valóban szerepel-e a színésznő a filmben, de nem zörög a haraszt...
  • Stanley Tucci nevét a katolikus egyházban zajló gyermekmolesztálási ügyeket bemutató Spotlight című filmmel hozzák kapcsolatba.
  • Robert Knepper is új szerepet kapott, vagyis a szerepe nem annyira új, mivel ugyanazt a karaktert alakítja majd, amelyet a Zöld íjász II. évadának egyik epizódjában Órakirály néven a rajongók már láthattak tőle, azonban ezt egy másik (spin-off) sorozat, a The Flash I. évadának 7. epizódjában.
Két forgatási képünk van folyamatban lévő projektekről. Az egyiken Wes Bentley-t láthatjátok a Broken Vows forgatásán teletetoválva, félmeztelenül. A másikon Elden Henson (Pollux lesz a Kiválasztottban) látható a Daredevil forgatásán.



Nem filmes hír, de aki kedveli a Cinnát alakító Lenny Kravitz-et, az most meghallgathatja a zenész Sex című számát.


A végére ezúttal is egy kellemes bulvárhír: Leven Rambin (Glimmer - Éhezők Viadala) és párja, Jim Parrack (szintén színész) eljegyezték egymást.

Forrás: Leven Rambin Instagram

3 megjegyzés:

  1. Az a film amelyikben Sam Claflin szerepel,mikor adják a mozikban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Benne van a bejegyzésben, hogy nem tudni még a magyar bemutatóról.

      Törlés
    2. Jah jó, akkor bocsi a kérdésért!Azért köszi! :)

      Törlés