2014. augusztus 9., szombat

Toby Jones a gyerekei kedvéért vállalta el szerepét az Éhezők Viadalában

Az ismert brit színész, akinek két lánya van, és aki az Éhezők Viadala egyik műsorvezetőjét, Claudius Templesmith szerepét alakítja, felbukkan majd majd Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson mellett a sorozat következő filmjében, a Kiválasztott, 1. részében is.


- Gyakran megkértek, hogy menjek forgatni Stanley Tuccival Atlantába, ami mindig nagy öröm számunkra, mert csak improvizálunk. De a szó szoros értelmében csak egyetlen napot töltöttem ott. - mondta a Toby Jones a Belfast Telegraph szerkesztőjének. - Én nem kötődöm olyan szorosan ehhez a projekthez. Ez van. A gyerekeim mindketten hatalmas rajongói a sorozatnak és nagyon odáig vannak, hogy szerepelek a filmekben.

Toby azt is elárulta, hogy Jennifer Lawrence Oscar-díja ellenére is szerény tudott maradni.
- Dolgoztam Jenniferrrel más filmeken is és olyan érdekes mert ő nagyon okos, tehetséges színésznő. Az ember azt hinné, megvan a veszélye, hogy beképzeltté válik, de aztán mégsem. 

Pár szót beszél arról is, gyerekei rajongásán kívül hogyan és miért vállalta el a szerepet:
- Mint derült égből villámcsapás, érkezett az ajánlat. Amikor beszéltek a történet ívéről és a karakteremről, hihetetlen volt, alig akartam elhinni. Lehetetlen volt visszautasítani, mert olyan tehetséges emberek foglalkoztak vele, hogy azt gondoltam, ez csak jó lehet.
Forrás: Independent.ie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése