2014. augusztus 21., csütörtök

A meglepetés: új 13. körzetes alkalmazás

UPDATE: Nem tudom, ezt mennyire vehetjük magunkra, de pl. a franciák sem tudják letölteni az alkalmazást, és nekik a Lionsgate azt válaszolta, hogy az országukban érvényes, alkalmazásokra vonatkozó törvények miatt van, de dolgoznak rajta, hogy elérhetővé váljon. Szóval tudjátok, ne hagyjon el benneteket a remény!!

Amit mi valszeg nem is használhatunk. De elviekben ITT érhető el.

Vagyis hogy lehet, hogy csak én nem használhatom, mert nekem azt írja, nincs megfelelő eszközöm hozzá, és ha jól nézem, ez egy Androidos alkalmazás. Jelezzétek majd, Nektek sikerül-e letölteni. Az alkalmazás iOS-re is letölthető, annak letöltőlinkje ITT található.


Leírás

Töltsd le a District 13 Our Leader the Mockingjay alkalmazást, hogy közvetlen hozzáféréshez juss a 13. körzet kommunikációs rendszeréhez. Használd ezt az alkalmazást arra, hogy kifejezt a Kiválasztott iránti támogatásodat.
  • Hozz létre digitális jeleket a valós világban és jelöld be rajta tartózkodási helyedet.
  • Hagyj üzeneteket a mások által megjelölt pontokon.
  • Gyűjts pontokat a Hunger Games Explorer-en
  • Légy naprakész a 13. körzetből származó bejelentésekből és promóanyagokból
  • Szerezz információkat a filmről.
Légy részese a 13. körzet mozgalmának, hogy segíts támogatókat keresni az egész világról. Látogass vissza rendszeresen, hogy interaktív élményekben lehessen részed, miközben várod, hogy még idén elérkezzen A Kiválasztott filmváltozata.

Na, ezért kár volt a felhajtás, persze, ha derülnek még ki további részleteket, frissítem a bejegyzsét!


Ezáltal az is kiderült, hogy azért volt ez a világ sok-sok helyéről származó D13 és Fecsegőposzáta jelkép, mert arra utaltak, az ember sok-sok helyen lehet a világon, és mindenütt nyomot hagyhat, akárcsak az új alkalmazás egyik szolgáltatásában.

17 megjegyzés:

  1. Ez fenomenális!
    Legjobban egy új előzetesnek örültem volna, de az persze elég esélytelen volt. Viszont azt hittem legalább újabb karakterposztereket kapunk...

    VálaszTörlés
  2. nem bírom letölteni :(((( pedig sony telefonom van, ráadásul elég nagy a kijelzője is. eleve már a telefonom a google playben sem észleli, a linken meg amit beraktál azt írja, hogy nincs megfelelő eszköz... azért majd később újra megpróbálom :'(

    VálaszTörlés
  3. Hát ez...... Minek ennyi alkalmazás,inkább adnának ki karakterposztereket,vagy bármi mást. Felrobbanok!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ez csak Amerikában tölthető le, vagy azokon a helyeken, ahol megjelentek ezek a szimbólumok! De jó lenne, ha hozzánk is eljutna, mert mi mindig kimaradunk minden jóbol! :(

    VálaszTörlés
  5. úgy olvastam, hogy csak Amerikában letölthető. :( :/

    VálaszTörlés
  6. Na, volt egy ilyen sejtésem, hogy nálunk nem tölthető le, de akkor így hogy akarják, hogy terjedjen a sorozat népszerűsége???
    Na, mindegy, én ide úgyis hozok mindent, ami izgi.

    VálaszTörlés
  7. A windows phoneom szintén nem tudja letölteni!:/ Ezért volt ez a nagy felhajtás?!

    VálaszTörlés
  8. A médiakampány alatt most először én is csalódott vagyok :( Pedig úgy vártam, hogy meglepnek valami izgivel a szülinapomon! No mindegy, majdcsak kapunk valami klassz anyagot is :)

    VálaszTörlés
  9. Megint nagyobbra sikeredett a füst a lángnál...
    Örülök, hogy nincs okostelefonom, így legalább azon nem húzom fel magam, hogy nem érhető el.

    VálaszTörlés
  10. Kenytelen leszek uj telot venni... :/ pedig samsung galaxy fame-em van de nem megy :( legalabb ha ennyire osszemukodnek a samsunggal akkor minden galaxy telora elerhetove tehettek volna :( ez is csak egy hulye reklam a samsungnak hogy ha veszel egy meregdraga telefont TALAN sikerul... na mindegy karacsonyra kikovetelek magamnak egy S4et :DD (0% esely xd) azert neha annyira fel tudnak huzni pl a plakatokkal meg ez a 40kep... na majd csak kapunk vmi izgit. Es csak en erzem ugy hogy ahoz kepest hogy 3 honap van igen keves dolog jon ki? Lehet hogy ezzel is a konyv beli nyomort probaljak ereztetni? Neha a ebbol a kulonleges promozasbol is elegem van xd de azert megis jo :)

    VálaszTörlés
  11. Na nem olvastam a tobbi hozzaszolast es veletlenul a parlamentre vagy vmi magyar epuletre nem szerkesztettek ra a jelet? :D Mar csak remenykedni tudok :) de hat sose hagyjon el minket a remeny ;)

    VálaszTörlés
  12. Én sem tudtam letölteni! :-(

    VálaszTörlés
  13. nem hittem volna, hogy ezt leírom, de most csalódott vagyok a kampányt illetően, nem erre számítottam :(

    VálaszTörlés
  14. Nekem azt írja ki hogy "az alkalmazás nem érhető el az ön országában".

    VálaszTörlés