2015. augusztus 6., csütörtök

Katniss poszter a magyar mozikban

Peeta küldött nekem egy képet az egyik moziból, ahol már látni az utolsó film mozis poszterét. Szerintem, ami moziba megy, legyen résen és figyeljen, lehet érdemes. :)


15 megjegyzés:

  1. Tudom, nem kötelező, hogy az összes poszter egy sablonra épüljön, de nekem ez nagyon eltér a korábbi részek tűzben lobogó háttereitől. Gondoljátok, hogy érkezik még egy régi stílusban is? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy sejtem, igen. Szeptember-október környékén szokott érkezni az a 'final poster', amire szerintem Te vársz.

      Törlés
    2. Akkor meglátjuk mi lesz, addig még van idő. Köszi! :) Nem rossz ez sem, csak ha belegondolok, hogy ez a borító lesz a DVD/BD-n is, akkor az nem lesz szép egységben az előzőekkel! :D A minap végre sikerült fecsegőposzáta medált szereznem, úgyhogy nálam most boldogság van nagyon! :)

      Törlés
  2. 12-es karikával megy a film? Ez most komoly??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amíg szaggatott a karika, addig azt jelenti, hogy besorolás alatt van. Tavaly egészen október végéig szaggatott volt, csak a legvégén, novembertől lehetett telikarikás 16-ost látni.

      Törlés
  3. Pedig reménykedtem, hogy nem ez lesz a hivatalos poszter. :( Szerintem szörnyű. Eltér a színvilága az eddigiektől, és Katniss miért ül trónon? Olyan mintha Snow helyére pályázna. A ruhája meg olyan, mintha vérrel lenne borítva :/

    VálaszTörlés
  4. az Arénában már egy ideje a "hagyományos" fecsegőposzátás poszter is kint van az utolsó filmről :) van képem róla, ha egy posztba gyűjtenéd őket, Ancsi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az már volt kinn ITT, de azért köszi.
      Magyar poszterekről max akkor csinálnék gyűjtőposztot, ha mindről lenne jó minőségű digitális verzió.

      Törlés
    2. Én nemrég voltam moziban Miskolcon, és ott is mindkét poszter kint van. :)

      Törlés
  5. Én is láttam Sopronban. Bár én ezeken a korhatárokon még mindig nem tudok eligazodni, mert a plakáton szaggatott 12-es karikás, de mikor az előzetest láttam moziban, akkor szaggatott 16-os karikát írt ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert nyilván e kettő között vacillálnak. Mondjuk én (is) 16-os párti vagyok.

      Törlés
  6. Székesfehérváron is kint van Mindkét fajta poszter ;)

    VálaszTörlés
  7. Tegnap voltunk mozibwn Veszprémben egyik poszter sincs kinnt és nagyon vártam a film elötti előzeteseket és sajnos semmi :( Roppant csalódott voltam h nálunk ennyire nincs se híre se hamva a filmnek.Pedig a mozi honlapján is kinn van a magyar szinkronos előzetes. Apropó Ancsi csak nekem tűnik úgy h más lett Katniss magyar hangja?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nm tudom, lesz-e változtatás Katniss hangjában, de az általában jellemző, hogy az előzetesben más a hang, mint a végső filmben.

      Törlés